vineri, 18 septembrie 2009

De azi incep sa cresc!

Bun....am mai spus asta, nu? Mereu avertizam ca o sa fac si o sa dreg dar nu prea reuseam eu asa cum imi propuneam.
    Ei bine, de azi mi-am propus sa cresc dar in alt fel..mi-am propus sa cresc flori si sa le iubesc...am deja 3 si inca 4 asteapta sa prinda radacini sa isi primeasca in dar ghiveciul, o sa imi fac in camera coltul verde, un colt doar al meu ..cu flori  multe si frumoase. Si o sa le vorbesc, ca am citit undeva ca si mai frumos si fericite cresc florile tunci cand vorbesti cu ele si cand le dragalesti. Si eu iubesc florile!!!! Am spus asta mereu!
   De azi o sa analizez fiecare pas care il fac si o sa ma bucur de fiecare vorba care mi se spune, o sa ma bucur de toate persoanele din jurul meu si o sa imi sun toti prietenii cu care nu am mai vorbit de luni de zile, de saptamani, de zile, de ieri si o sa ii intreb ce fac, cum sunt si sa le spun ca imi sunt dragi....O sa fac ceea ce mi-am dorit mereu sa fac dar am tot spus ca am timp..o sa merg la Bacau la Dna diriginta din generala cu un buchet de frezii si o sa ii multumesc pentru increderea care a avut-o mereu in mine, o sa merg la preotul meu duhovnic si o sa ii duc o icoana si o sa il rog frumos sa se roage pentru tatal meu, o sa sun persoanele care m-au dezamgit si o sa le spun tot ce au gresit , ca sa ma eliberez de trairile negative.
  Nu voi mai fi furioasa si nici nu voi mai plange...Nu ma ajuta cu nimic...prefer sa lupt, sa privesc rasaritul de soare ca o noua zi care imi da oportunitatea sa fac lucruri noi, sa cunosc oameni noi, sa spun oamenilor dragi ca ii iubesc. Nu mai vreau sa pierd nici o secunda plangand, suferind....trebuie sa trec peste, sa gandesc pozitiv si sa imi spun ca cei care vor sa ma faca sa sufar probabil sunt invidiosi, probabil nu isi gasesc linistea de care au nevoie...si asta sa nu ma afecteze...sa ma gandesc cati oameni am in jurul meu, cati oameni ma iubesc si ma sprijina, cati oameni au incredere in mine si cati oameni se bazeaza pe mine......cati oameni ma iau ca pe un etalon si imi spun mereu ca ma admira...da, am si aceste persoane dar eu, orbita de alte lucruri, neinsemnate, nu ii vedeam si mare greseala faceam.
    De azi, cand voi intampina probleme nu voi plange, nu voi intra inpanica...sunt mai puternica decat ma vad si ma cred....voi sta si voi analiza, voi calcula si voi face tot posibilul sa rezolv problema cat mai repede; cu cat mai repede este rezolvata cu atat mai bine pentru mine....
   Voi repeta mereu ca trebuie sa am incredere in mine si ca sunt o persoana deosebita, ca sunt o persoana puternica si ca pot invinge mereu....Eu sunt cea mai importanta pentru mine si apoi cei din jurul meu, eu am forta sa imi rezolv problemele si nu sa ma astept la cei din jurul meu!
    Voi arde trecutul intr-o scrisoare, il voi scrie asa, frumos, cu buchiile limbii romane si apoi il voi arde o data pentru totdeauna, vreau sa traiesc, vreau sa zambesc si vreau sa mi se intample minuni in viata mea, de aceea le voi deschide calea si le voi lasa sa vina, sunt pe aproape, le simt..trebuie doar sa fiu eu pregatita sa le primesc!

4 comentarii:

Ionouka spunea...

Si uite-asa incepe viata ta, draga mea. Aia buna, plina, frumoasa, pentru care te tot pregatesti de atitia ani. Sa ne tii si pe noi aproape, da? E usor sa uiti de altii cind esti atit de fericita tu cu tine...
Bravo, sa stii ca stau cu ochii pe tine sa bifezi tot, da' tot ce-ai zis!

SCHUMI spunea...

Da, sunt la inceput de drum si sigur va tin aproape pe toti, nasica! Este extraordinar sa inveti sa mergi din nou, sa inveti sa privesti lucrurile altfel!Si inca sunt la inceput, schimbarile de acum incep!
O sa bifez, o sa bifez, promit!

Anonim spunea...

Daca am crezut in tine acum imi demonstrezi ca nu am crezut degeaba. Poti si mereu atingi varful! Si da, te admir si te iau drept un etalon pentru ca ai reusit ceea ce putine femei reusesc fara a face nici un compromis. Ridica fruntea si fi mandra! Ai de ce! Raph

SCHUMI spunea...

Frumoasa surpriza Raph! Nu imi vine sa cred ca ...imi urmaresti blogul! Multumesc de cuvintele frumoase! aaaahh! si bine ai venit la mine pe blog!

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...