joi, 10 septembrie 2009

Primii 3


Am stat si m-am gandit serios cu cine sa incep si voi incepe cu 3 persoane care fac aproap zilnic parte din viata mea si care au si vechime: Denis, Mihaela si Fam. Pana ( ii pun la un loc ca ei este familie ).
 Dennis este fostul meu iubit si actualul meu prieten. Multi considera ca vezi Doamne nu e bine...dar va spun eu ca este o prietenie frumoasa si sincera fara nici o tenta din trecut. Pentru el am venit in Bucuresti si cativa ani am avut o poveste de dragoste frumoasa. Lucrurile urate nu le mai tin minte. Este mereu pe aici cand am nevoie, ma alinta , ma incurajeaza si este acolo mereu si cand sunt nervoasa, si cand sunt fericita. Ma ajuta neconditionat si am evoluat in relatia de prietenie destul de mult. Pe 12 februarie se fac 2 ani de cand ne-am despartit si cred ca a fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o facem.

Mihaela este prietena cu mine de 5 ani si chiar daca modul in care ne-am cunoscut este ciudat suntem una langa alta zilnic. Nici eu si nici ea nu ne-am invatat minte ca oamenii sunt rai si falsi. Suntem naive amandoua dar speram ca intr-o zi ceva bun se va intampla, chiar daca speranta noastra incepe sa palpaie a stingere. Mereu ma ridica si mai ales mereu imi spune ca are incredere in mine. Eu la fel pe ea si pot sa spun ca este printre putinii oameni care a ramas constant acolo chiar daca ne-am mai si ratoit una la alta. La anul va deveni si ea sotie si imi doresc foarte mult sa ii fiu alaturi si domnisoara e onoare de altfel.

Fam. Pana este formata din Anca , Bogdan si micutul ingeras Andrei. Ii stiu de 4 ani, erau cuplu unde fugeam noi ( eu si Dennis) prin weeknduri, cu care fugeam pe undeva. Sunt o familie fericita acum si am fost alaturi de ei si cand au spus da, si cand a venit Andrei pe lume si acum ne vedem, vorbim..si la motul lui Andrei mi-am dat seama ca eu nu mi-au spus nimic cat am lipsit din peisaj, incarcate de problemele mele..au stat cuminiti, cu cate un telefon din cand in cand sa vada cum sunt.....Acum ne-am regasit si este totul atat de frumos...
El este Andrei, o bomboana de bebel si care il iubesc, mai ales ca il consider ingerasul trimis de tata. 
                                         
     

4 comentarii:

M. spunea...

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Cu poza am o problema, trebuia sa fie una mai vesela care sa ne reprezinte. I will always be here;)

SCHUMI spunea...

Nu trebuie sa imi multumesti...u know ill be there too:)
P.S. Despre poza...asta mi-a placut mie:D

M. spunea...

mai pune una, doua...zece :D

SCHUMI spunea...

next time:)

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...