sâmbătă, 17 octombrie 2009

Ma transform:)

Bun...zi de sambata...si de obicei de leneveala la mine, de spalat haine, de facut curat prin casa....dar azi m-am trezit tarzior:)..aseara am fost la dezmat in El Comandate si m0am trezit pe la 11.30....m-am strecurat din pat usor sa nu trezesc pe nimeni, am inchis usa la dormitor si am fugit in bucatarie, sa ma desfasor. Am facut ciorbica radauteana,


peste la cuptor cu conopida, cherry si ciuperci si au venit si musafirii. In timpul pregatirilor ajutorul meu de bucatar a fost foarte dulce:) a curatat usturoi, a aruncat cotoarele si frunzele la gunoi..." Vin musafirii, sa fie frumos!"...Am papat si am baut un vin adus le la Chisinau..un vin de impartasanie ...de te lingi pe bot...si nu numai.
 Apoi ca sa se aseze mancarea am mai stat la o cafea, o tigara( da, stiu....nu prea multe), am mai barfit si am facut planuri de ziua mea...cum va fi, cine cu cine merge, ce si cum luam si uite asa sambata e aproape pe trecute...Incep sa ma simt bine in iarna asta, sa ma bucur de fiecare clipa si sa traiesc clipa!

Am aruncat un ohci pe camerele web si la Cavnic, la Straja unii deja se bucura de zapada si skiaza....dar vine el si vremea mea:) Nu ma grabesc!!!!!

Ca sunteti cuminti o sa va arat cum e casuta unde o sa ma prinda cei 30 de ani de intelepciune!


O sa va pun cateva poze si de la chef..daca nu ne imbatam prea tare!
Va multumesc tuturor care veti fi alaturi de mine!
Asta inseamna a fi prieten:)

2 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca poza de aici cu ciorba radauteana ar tb mentionta cui apartine...

SCHUMI spunea...

@anonim: am luat fotografia de pe google, nu mai stiu de unde sau cum..daca stii, poate ma ajuti...nu fur poze si nici nu am precizat undeva in postare ca e fotografia mea.
O zi buna!

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...