vineri, 14 august 2009

Identitatea mea!


Nume: Pascu
Prenume: Simona Niculina
Data nasterii: 07.11.1979
Adresa: In Bucuresti, sectorul 2 :D
Starea civila: Necasatorita
Adresa e-mail: simona6p@yahoo.com
DE RETINUT: Nu voi incepe niciodata pe adresa mea de YM sau email sa va injur, sa va scriu lucruri urate sau sa va spun sa vizitati nu stiu ce site-uri tampite. Blogul este singurul site care va invit sa il cititi, pe cei ce vor, si uneori cate un link de youtube, o faza haioasa...DAR IN NICI UN CAZ PAGINI CU FEMEI GOALE!

Citisem eu la Ionouka pe blog cum cineva i-a furat identitatea si cerea bani si credit....( acum aflu ca a mai fost o amica de a Ralucai ) . Deci dragii mei daca primiti cereri, de orice fel din partea mea, va rog sa ma contactati telefonic ( aveti numarul meu de telefon).

Am sa incerc sa dau add la cei care au fost stersi, care sunt in lista de ignore acum...si sa ii multumesc celui care a facut asta ca nu mi-a sters toata lista ( adica grupurile : job, friends, zoombi), ca nu mi-a schimbat datele si astfel am putut recupera adresa.

Deci dragii mei, daca nu ati facut-o pana acum va sfatuiesc sa:
  • aveti adresa alternativa;
  • sa nu va bagati parolele decat pe computerele personale, de munca ;
  • orice link aveti in care sa va conectati cu adresa de email su parola de la acel email, sa nu o faceti);
  • sa nu luati in seama rugamintile prietenilor de a-i ajuta cu bani, credit sau orice altceva decat dupa o discutie telefonica.
Astea fiind spuse ma apuc sa caut in arhiva, sa vad pe cine mai aveam si trebuie recuperat!

Niciun comentariu:

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...