duminică, 8 noiembrie 2009

La 30 de ani

     Gata, acum sunt in patul meu, sunt fericita si bucuroasa ca am avut un week-end superb si plin de prieteni, cu o vreme superba! Au existat si cateva neintelegeri dar asa se intampla mereu cand unesti un grup mare si il vrei omogenizat fara sa uiti ca habar nu ai incredientele respective cum reactioneaza in interactiune cu celelalte. Sa speram ca aceste lucruri au fost intelese si trecute cu vederea.
  Per ansamblu ne-am distrat, am dansat, am facut o multime de poze, am primit multe cadouri frumoase si un buchet de flori deosebit :)
  Ma uit undeva in spate si vad lucrurile foarte bine aranjate, foarte la locul lor si ma bucur! Sunt la 30 de ani mai matura cu un 1, mai frumoasa, iubirea te intinereste, mai hotarata pe ce imi doresc si mai ales sunt mandra de mine. Ceva m-a facut sa fiu mandra de mine ca am puterea decizionala, ca am rationament, ca am suficienta maturitate sa trec peste copilariile altora, ca sunt independenta, ca iubesc oamenii, natura, florile, ca am langa mine prieteni, ca am o lista vasta de cunostinte, ca am experiente in viata din care am invatat..din unele nu, ca stiu cand sa spun stop si cand sa nu fiu penibila, ca stiu sa respect oamenii de langa mine, stiu sa intorc un ajutor si stiu ca niciodata nu trebuie sa uit de unde am pleca si mai ales trebuie sa nu uit ca sunt foarte importanta pentru mine!
Le multumesc pentru participare la eveniment: Iubi, Anca & Bogdan, Corina & Mircea, Cristina si Razvan, Andrei si Dana, Mihai si Oana, Lucian, Catalin si Tania, Ioana si Liviu, Petru si Roxana. Am scris ordinea cuplurilor in ordine cronoligica cum i-am cunsocut:))) Ca de alfabetica mi s-a luat!

  Azi de cand am plecat de la munte nu am fumat! E bine, nu?:)) Dar e prematur!

Gata, va las...am de petrecut duminica seara frumos:)

4 comentarii:

Roseberg spunea...

La multi ani! La un om atat de extraordinar ca tine sunt sigur ca totul este asa cum ai planificat! Esti deosebita si meriti ce e mai bun! Vei primi!
G.

SCHUMI spunea...

Multumesc frumos G sau Roseberg?:))) M-ai incurcat putin ca pe Rose il cheama Nico!

De unde stii ca sunt extraordinara, ne cunoastem?

Indiciu spunea...

Simonel, normal ca da! indiciu: Snagov, piscina, baie imbracati:))))

SCHUMI spunea...

Bine. gata stiu!!!!
Multumesc:)

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...