marți, 27 ianuarie 2009

Despre mine, strict! (I)

Da...am citit postarea cuiva si ..ma gandeam sa scriu si eu ce imi place...e greu, ca mie imi plac multe...imi place cremsnitul de mor!..as manca non stop..dar ma abtin..ingrasa:)...imi place sa ma trezesc la mama acasa si sa aud cainele cum latra, sa fie iarna si sa ma ridic din pat, sa fug la bucatarie , sa beau cafea si sa ma uit la focul din soba cum arde...imi place sa rad, foarte mult....mereu rad si gasesc eu motiv sa rad, si rad tare! foarte tare:)) vorbesc tare si nu pentru a atrage atentia celor din jur ci pentru ca asa vorbesc eu!
IUBESC COPIII....da ! asta e...ai celor din jurul meu, cei care mi-au fost elevi...imi place sa ma joc cu ei, si uneori ma si comport ca un copil...stiti..imagina aia cu fetita cu obrajii rosii, borboane de sudoare pe frunte, buzele intredeschise si care tot vrea sa spuna ceva...si are si o rochie rosie, cu floricele galbene si albastre, marunte marunte...Asa imi amintesc eu de mine cand eram mica. Este o imagine..nu stiu de ce mi-a ramas acolo intiparita..dar asa eram eu, copila mica!
Imi place sa gatesc foarte mult, imi place sa gatesc dar sa nu fiu singura in bucatarie..sa stiu ca e cineva cu care conversez....imi place sa beau vin rosu..(cui nu???) imi place ciocolata...imi place sa arat partea feminina din mine....in locuri publice e cel mai incitant...imi place sa sarut foarte mult...si mai ales sa musc incet, fara semn, de ureche si sa-ti vorbesc in soapta! Imi place sa ma joc in parul lui cand conduce....sa imi plimb mainile pe spatele lui...un fel de masaj....imi plac campurile cu maci.....imi plac padurile, cu copacii lor cu forme ciudate, cantecul pasarilor si soarele privit printre frunzele lor, intr-o zi de august, si eu sa fiu tolanita pe o patura.
Imi place muzica veche....iubesc melodia "De-ai fi tu salcie la mal" ....imi place muzica clasica si imi place si muzica populara. Sunt romanca..si asta e o lauda, si sunt moldoveanca si de asta sunt mandra! Imi place sa dorm goala si sa ma trezesc dimineata cu soarele sa bata in fereastra, parca strigand la mine: TREZESTE-TE!!!!
Imi place sa ma plimb toamna prin parc si primavara....o antiteza perfecta.....iau parte si la nasterea naturii si la moartea ei...imi place sa ma dau in leagane si imi place sa fac dragoste dimineata....sa fiu trezita de mangaieri...imi place salata de boeuf si sa o gatesc si sa o manac si imi plac cartofii prajiti...imi place la nebunie KFC..dar incerc sa ma abtin cat pot, imi place limonada si papanasii....imi plac trandafirii albi si orhideile...imi place imbracamintea sport...iubesc hanoracul meu roz din Vermont si imi plac pantofii sport negri....imi place puiul cu smantana facut de bunica si imi plac si clatitele facute de ea....ca sa nu mai zic de coltunasii..imi plac oamenii..sa fie sinceri, directi..sa fie onesti si sa stie ca nu ii costa nimic un zambet, dar pot aduce bucurie in sufletul celor din jurul lor....imi place sa cred ca intr-o zi lumea se va schimba....imi place sa cred ca voi fi o mama buna si o sotie model..imi place sa cred ca voi avea puterea si taria sa fac din copii mei oameni demni de respectul celor din jurul lor, asa cum imi place sa cred ca a facut tatal meu din mine, Dzeu sa il ierte!
Imi place rasaritul de soare pe malul marii si sa aud cum se sparg valurile noaptea, imi place sa fac baie in mare, noaptea, dezbracata....imi place mirosul de scortisoara si Jack Daniels.....imi place sucul de pere si dulceata de soc facuta de bunica mea.....imi place Amor Amor parfumul si imi place sa traiesc....sa iubesc...sa impart peste tot energie si sa fiu mereu cu zambetul pe buze, chiar daca nu imi iese mai mereu.....imi place sa privesc batranii pe strada , cum se plimba de mana si imi plac culorile de rosu si negru..mai nou am descoperit si verdele..imi plac calatoriile....sa merg, sa fotografiez, sa vizitez..si imi plac magnetii de frigider!
Imi place sa fiu eu, imi place sa arat cat tin la cineva si ma indragostesc repede...imi place sa ajut pe cei din jurul meu si imi place sa merg la Biserica, acolo imi fac autoanaliza in fata lui Doamne Doamne si cand nu am timp..mi-o fac acasa...EL este pretutindeni si stiu ca ma vegheaza!
Imi plac noptile cu luna plina, clinchetul paharelor de vin si mangaierile pe spatele meu......
Imi plac atat de multe........!!!!!
va urma....

Un comentariu:

Anonim spunea...

vai cat esti de normala Simona!
traieste-ti clipa data, caci clipa-i viata!
Viata se grabeste, rapida caravana.
Opreste-te si-ncearca sa-ti faci intensa clipa.
Nu ma-ntrista si astazi, faptura diafana...
Omar Khayam

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...