sâmbătă, 10 mai 2008

Viata si moarte!

Fotografie facuta undeva in Breaza...dar nu cred ca asta conteaza....conteaza faptul ca arata o antiteza pe care poate putini o vad! Arata cat de frumoasa poate fi viata ...chiar langa moarte!
M-a uimit aceasta poza..si m-a si intristat in acelasi timp...(iarta-ma licurici!) dar nu am putut sa privesc altfel poza decat prin ochii unui optimist incurabil....da..pe langa romantici incurabili exista si optimisti incurabili !!!!! privesc aceasta poza pozitiv..viata merge inainte chiar daca constientizam sau nu!
Iubesc viata si atunci cand cenusa mea va fi undeva in aer..in natura (da, vreau si imi doresc incinerarea) voi fi o optimista incurabila si voi trai prin porii copiilor mei, prin prisma celui care il iubesc si il voi iubi...prin viziunea lucrurilor care le-am facut si le voi face in aceasta viata infima....asa cum spuneam si pe status..viata este perioada in care suntem prea ocupati sa ne facem alte planuri!......viata....invinge moarte...noi oamenii putem invinge totul.....asta depinde de vointa..depinde de noi..hai sa visam..hai sa avem ochii deschisi si sa visam!!!

Niciun comentariu: