miercuri, 14 mai 2008

replica....

    Îmi amintesc de o replica pe care am citit-o intr-un film acum cateva seri...sau ma rog, nopti :) "omul uita ca e trecator si spune mereu ca si maine e o zi, dar uita ca in secunda urmatoare se poate intampla ceva care sa-l faca sa dispara" 
    Toata lumea spune "si maine e o zi!" nu cheltui azi toti banii, ca si maine e o zi. Nu iesi azi in oras, ca si maine e o ziș si multitudinea de exemple poate continua la nesfarsit. Nu stiu daca e neaparat gandire pesimista, imi place, mai degraba, sa o numesc realista, dar, daca, in drum spre servici da o masina peste tine? desi acum 1 sec vorbeai la tel cu mama, prietenii, etc si ei stiau ca esti bine, e de ajuns o simpla secunda, pt ca toata viata, sa se schimbe sau sa ia sfarsit. 
    Apropo de asta, imi vine acum in minte alta vorba a romanului: "nu lasa pe maine ce poti face azi" si poate asa e, nu mai trai in trecut! Opreste-te, sa te gandesti la viitor! Traieste in prezent, bucura-te de fiecare clipa si fiecare sansa care iti apare in cale! Iar, daca stai in dubii daca sa spui azi celui drag ca-l iubesti sau mai tarziu, aminteste-ti ce ti-am zis mai sus :)

Niciun comentariu:

Bunatatea, uneori pretul pe care il platesti pentru a suferi

   Teoretic aici era un draft unde incercam, prin metafore sa scriu cum faptul ca am fost buna si intelegatoare mi-a adus mai multa suferint...