miercuri, 29 august 2012

Ignoranta si nepasare

Cam asa ma simt in ultima vreme, intr-o stare de ingoranta si nepasare, o stare care se accentuiaza. Nu mai vreau sa stiu de multi oameni care ii stiam aproape, nu mai vreau sa fiu eu cea care sar mereu si imi spun parerea sau ma las pe mine pentru altii pentru ca, am observat, ca acele persoane cand le este bine uita de momentele alea, am observat ca pentru unii sunt acolo doar cand au ceva pe suflet si nu mereu, asa cum sunt ei pentru mine. A venit la un moment dat intrebarea, din partea multor cunoscuti, de ce nu mai sunt mereu activa pe net, de ce nu mai dai email, de ce nu mai scriu...intrebare dupa ceva luni in care eu am decis sa astept un semn de la ei. Daca ei nu au dat nici un semn, daca ei nici macar un mesaj nu au dat...eu de ce sa dau? Mereu eu am fost cea care am dat, cea care am incercat sa fiu acolo...acum mi s-a luat, efectiv in rest, nu mai vreau sa stiu...au ramas putini oameni din tara cu care vorbesc, au un loc acolo, special si mereu va fi acel loc pentru ei! Fiecare isi urmeaza viata si asta am si eu de gand sa fac si o voi face cum stiu eu mai bine!

Mai am putin si iar aterizez pe meleagurile natale..nu stiu cum se face ca merg numai pentru evenimente triste ( pomeniri)....as vrea si un motiv ferici sa merg acasa, dar am si bucuria ca imi voi revenea oamenii dragi, oamenii care pentru mine inca mai inseamna ceva, oameni care stiu ca daca ii sun maine imi raspund si imi vorbesc...

Azi este si ziua unei persoane speciale pentru sufletul meu, o persoana care mereu va ocupa un loc aparte in sufletul meu, chiar daca drumuriile noastre au fost tangentiale la un moment dat...chiar daca, din pacate, nu a fost sa fie, va fi acolo mereu si cand imi amintesc de acea perioada zambesc si imi spun: "A fost minunat!"...Stiu ca imi citesti blogul, presupun ca stii ceea ce am scris mai sus si stiu ca si pentru tine a fost o perioada minunata! Sa ai parte de tot ce visezi! La multi ani!
P.S. Iti mai aduci aminte melodia de mai jos?
P.S. 1 I miss you:)2 comentarii:

anitanna spunea...

Caut un anumit blog..peste care am dat intamplator si care mi-a placut enorm!?,iar din neatentie l-am pierdut,fiindca am neglijat sa-l pun in semnele mele de carte..nu stiu daca este acesta,desi ca aspect as inclina sa cred ca nu!?...si totusi,am cititm,deci am zabovit pret de cateva minute fiindca m-a atras ce ai scris... si m-am regasit in aceste cateva randuri...eram convinsa de mult de acest lucru,dar se pare ca in aceste zile...s-a acutizat starea unora dintre prietene ,de nepasare si nu si de ignoranta,doar,as zice eu de lehamite!? a cui?! a lor,a mea!?...dar mai bine tac!? O zi buna,draga mea... am sa mai revein.Pup!

Simona spunea...

Bine ai venit/revenit Ana.Multumesc pentru aprecieri! Blogul a mai suferit ceva schimbari de aspect..imi place sa ma mai joc si la culori! Te mai astept! Pup