miercuri, 19 octombrie 2011

Si astazi spunem nu carnii:) - Miercurea fara carne

Off, ce repede mai trece saptamana asta si cum ajungem iar la miercuri:) Vorbesc de saptamana? Eu nu stiu cum a trecut anul asta si uite cum ma trezesc acum in mijlocul lui octombrie cel friguros si ma gandesc ca in numai 3 saptamani va fi ziua mea..Spuneti-mi voi cand a trecut anul asta? Spuneti-mi voi ce am facut anul asta care a trecut atat de repede ca nici nu am respirat bine de doua ori, parca aseara am fost Carrfeour si mi-am primit frumusetea de perechi de cizme...parca azi nopate au venit fetele mele, zuzele mele cu tortul la fereastra mea, cantand La multi ani..dragele de ele... si am petrecut prin bucatarie pana pe la orele diminetii:))

Zilele astea se face si anul cand m-am hotarat sa plec in Irlanda, decizie pe care am luat-o stand la birou, la calculator, vorbind cu cel la care trebuia sa vin..si i-am spus din start fara sa stau prea mult pe ganduri: GATA, VIN! ...si apoi a venit Craciunul, am ajuns in Irlanda...eh..dar sa nu ne lungim la vorbe si sa revenim la postarea despre miercurea fara carne:)
Datorita racelii care m-a luat in brate si nu imi mai da drumul , laptele cu cereale de dimineata l-am asezonat cu o pastila..si cu ceva panadol raceala si gripa...iar pe la orele pranzului am pus si am mancat o fasolica! Tare buna si tare pofta mi-o fost de asa ceva!Amu diseara nu stiu ce oi manca,,daca oi manca..ca tare nu prea am eu chef si pofta de mancare...si nu doar racelii..mai am eu ceva frumos in suflet dar nu va spun! Cert e ca sigur nu o sa beau tuica fiarta:) MI-a ajuns aseara!!!

2 comentarii:

Natural spunea...

Nu prea merge tuica fara carne :) Si berea merge mai greu, dar noroc cu alunele :))

SCHUMI spunea...

Crezu tu ca aseara am avut carne? :)) te inseli:)))

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...