duminică, 31 august 2008

Mai multe vesti intr-un singur articol

De cand nu am mai scris am cateva vesti bune:)
1. Micealea si Bogdan se casatoresc , din cate am inteles fericitul eveniment va avea la anul , undeva la munte..unde sunt sigura ca ne vom distra cu totii foarte bine si foarte tare.
2. Cristina si cu Razvan se casatoresc si ei:) s-au logodit si ma bucur mult pentru ei. La anul voi fi domnisoara de onaoare:)...abia astept:)
3. S-a nascut primul copil in familia nasilor mei:)
S-a nascut pe 11 august 2008, avea 4,900 Kg, 53 de cm si spre rusinea mea inca nu am fost sa il vad:) dar promit solemn sa ma duc:). Ziua in care s-a nascut era pentru mine o zi foarte trista, e ziua cand tatal meu a plecat dintre noi..dar acum am si un motiv de bucurie..e ziua lui Andrei ..si asta ma bucura foarte mult:)
Astea sunt asa pe scurt si cele mai importante:) restul ...le tin pentru mien:D

Mai deunazi ma intreba o prietena de ce nu mai zambesc ca inainte...ca atunci cand ne-am cunoscut! I-am raspuns ca la fel zambesc si nu a mai insistat, ajunsa acasa am inceput eu sa ma intreb ce este cu mine, de ce nu mai sunt cea care eram, ce s-a schimbat in interiorul meu atat de mult incat nu ma mai multumeste nimic, nu imi mai convine de nimeni si de nimic....Nu mi-am dat nici mie raspunsul...il stiu dar uneori imi este teama sa il spun....cu putin curaj am sa va marturisesc voua: simt ca trece timpul si nu apuc sa realizez nimic, simt ca ma afund tot mai mult in carapacea singuratatii si nu stiu cum o sa mai ies de acolo....simt ca lumea se asteapta la mai mult din partea mea si nu pot sa ofer! Sunt o luptataore, drept spus dar uneori si marii luptatori au momentele de nesiguranta!

Niciun comentariu:

Hristos a Inviat!

   Lumina Invierii sa va deschida usa sufletului, casei, gandurilor si sa va aduca liniste, sanatate, impacare si iubire.  Sa va bucurati de...