duminică, 23 martie 2008

Duminica...

  PRIETENIA - legătură despre care se dicută atât de mult....până la urmă ce este prietenia? Capacitatea de a fi alături de cei pe care îi numim prieteni și atunci când le este bine dar, și când le este rău... Care ne pot fi așteptările de la un prieten/prietena?
Să fie acolo, necondiționat, când ai nevoie, cu o vorbă, o mângâiere. Să te ajute, ă te asculte și când iți este bine să se bucure alaturi de tine.
De multe ori suntem profund dezamăgiți de prieteni, de cei pe care îi numim prieteni.
De cele mai multe ori faci totul și dăruirea ta pare să nu conteze la un moment dat.

Trăim, deja, într-o lume murdară. O lume în care sinceritatea nu mai este o calitate, a ajuns să fie un defect deoarece dacă eșți sincer și deschis cei din jur vor știi și vor avea grija să te lovească.
Să încercăm să realizam că prietenia este ceva sublim, ceva care nu iți este dat. Este ceva pentru care trebuie să lupți ptr a căștiga încredere.

Să nu râzi niciodată de visurile cuiva.

Oamenii care nu au visuri nu au mai nimic.

Speranța vede invizibilul, simte intangibilul și împlinește imposibilul.
Totul ne poate fi luat, mai puțîn un lucru - ultima dintre libertățile umane - a alege atitudinea pe care o adoptam în diferite circumstanțe.
Ai grijă ce gândeșți, gândurile tale devin cuvinte.
Ai grijă ce spui, cuvintele devin acțiuni.
Ai grijă ce faci, atiunile devin obiceiuri.
Ai grijă ce obișnuieșți să faci, obișnuințele devin caracter. Analizează-ți caracterul, iți devine destin. E mai bine să meriti laude și să nu le primeșți decât să le primeșți fară să le meriti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

iti multumessc mult ca imi esti alaturi in toata nebunia prin care trec. Sunt norocoasa

Hristos a Inviat!

   Lumina Invierii sa va deschida usa sufletului, casei, gandurilor si sa va aduca liniste, sanatate, impacare si iubire.  Sa va bucurati de...