duminică, 25 octombrie 2009

Noul meu prieten

V-am spus de nenumarate ori ca imi plac florile, nu? Si ca mi-as lua flori non stop, mi-as transforma apartamentul intr-o jungla ..
 Asta vara eram in vizita la niste prieteni dragi, Danuta si la Andrei, si o aud pe Dana: " Am uitat sa iau musca de la ai mei!", eu mirata ma uit la ea si o intreb "Ce musca copilu`? Ce naiba faci cu mustele? Musaca?" si incep sa rad.....si Dana m-a luat de mana si mi-a facut prezentarile cu Dra Dionaea....care este o planta carnivora, si manaca insecte..si uite asa, la cateva zile cine alerga prin benzinaria de la Muncii-Agip- sa prinda muste:)) de se uitau angajatii dupa mine si nu stiau ce fac.


 Si uite asa, ieri, in Metro am vazut-o pe rafturi, ma striga sa devenim prietene.....M-am dus incet spre ea...m-am uitat si ...am spus :" Hai sa o fac si pe asta! Devenim prietene si vedem ce o iesi.....Macar imi asum riscul ca e carnivora!" Si uite asa..acum la mine in casa si-a gasit camin si Chuky, plantuta mea carnivora. La vara sper sa ma ajutati cu musculite si insecte ca sa o hranim pe Chuky.
  Inainte de achizitionarea lui Chuky, am fost si in Arcul de Triumf....am simtit cum calc pe istorie..pasesc in timp..mi-am adus aminte de povestile bunicului...ale strabinucului......

P.S. Azi mai tarziu facem cunostinta cu toate floricelele mele:) Facem sesiune foto si le asezam aici sa primeasca note! Si aseara am primit un buchet atat de frumos de flori...acum sta cuminte aici, pe masuta de langa patul meu:) Multumesc !

4 comentarii:

Anonim spunea...

M-a amuzat partea cu florile carnivore si chiar ma gandeam ca am asa ceva la munca...si cand colo am vaz ca ai cumparat din Metro...

Simona spunea...

pai ce legatura are daca ai tu la munca cu faptul ca eu am luat-o din metro:)

Anonim spunea...

pai lucrez in metro:))))

Simona spunea...

Am inteles. Procesez mai greu..ma apropii de 30 de ani:))))))))))))))))