sâmbătă, 24 octombrie 2009

Am pierdut cuvintele....

 ;

;
 O sala nici mica nici mare....zgomot, fum de tigara, miros de popcorn care seamana uneori cu paine coapta pe vatra...O zana frumoasa se ridica, ne ureaza bun venit dar nu doar noua...ci la toata lumea si la toti cei veniti sa isi hraneasca sufletul cu muzica alineasca.
 Totul pare o adunare intre muuuuulti prieteni unde toti asteptam sa incepem joaca, sa ne jucam cu Alina si ea sa se joace cu noi....Bere, alune, popcorn, tigari, zambete calde, noile vesti si .....vedem cum lumina se inchide si Alina impreuna cu Tedy si cu Adrian isi ocupa locurile....si miracolul incepe sa prinda contur....In incaperea Clubului Taranului incep sa poposeasca amante, sirene, greieri, carabusi, manuscrise, cutii ale pandorei...pitici...o luna patrata ..de fapt mai multe....si apoi....Alina ne multumeste...dar NU!!!! Nu!!! inca nu ne-am saturat Alina....Mai vrem.....nu pleca!!! E atat de bine cand iti auzim vocea, cand cantam cu tine si..este atat de...de..de....atat de-asa si asa:)

 A fost sublim si Mihai.....da..tare as fugi pana la Calarasi in seara asta..sa mai ascult vocea asta care...parca imi intra in inima cu totul si imi da atat de multa bucurie si fericire si liniste......

Iti multumim Alina ca existi!

Niciun comentariu: