sâmbătă, 12 septembrie 2009

Copii si "parintii"


Azi a venit randul celor fresh intrati in inima mea: Mihai & Oana si Andrei & Dana. Am fost colega cu Mihai si Andrei…iar prietena lui Mihai a aflat despre mine dupa o seara Insomar cand i-a povestit cum noua lui colega a dansat cu el si l-a usurat de camasa si de tricou. Sunt dulci si frumosi impreuna, au tot ce le trebuie pentru a fi un cuplu exemplu: dragoste, incredere, comunicare si  va dau cuvantul ca vor fi cei mai fericiti copii. Am eu grija de ei ..Ei ma si alinta de altfel “copilu`” si e atat de placut la 30 de ani cineva de 24 d ani sa te alinte asa..Cu ei am fost la mare cu cortul si am descoperit statiunea 2 Mai, am descoprit linistea de acolo si mai ales…..prietenia!
Andrei si Dana niste dulci si ei…Le-am indicat si lor sa descopere mirajul Greciei si astfel i-am facut sa se indragosteasca si ei de Olimpic Beach si de cultura greceasca. La prima strigare de pneumonie au fost la mine si la fel ca si Oana si Mihai , mi-au spus cuvintele care nu le-am mai auzit de long time si mai ales nu le-am simtit atat de sincere cum au pornit de la cei 4: “ Suntem aici neconditionat si oricand ai nevoie de noi. Orice ai nevoie nu ezita!”….Sunt cuvinte care multi din viata noastra le-au spus dar nu cred ca le-au si pornit din suflet.
Multumesc din suflet ca existati. Sunteti minunile mele care imi dau forta si putere sa lupt. Daca nu pentru mine, macar pentru voi.
Scrieţi

2 comentarii:

Anonim spunea...

ti pupam D&A

SCHUMI spunea...

Si eu va pup si va multumesc muuuuuuuuuult pentru tooooooooot!!!
Hai Andrei mai repede!!!!!!!! Sa dai cafeaua aia:)))))
Dana, vin cu voalul:) Si cred ca si Oana l-a primit...deeeeeci........:)) la anul 3 nunti:))) (joking, nu ne grabim)

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...