sâmbătă, 12 septembrie 2009

Copii si "parintii"


Azi a venit randul celor fresh intrati in inima mea: Mihai & Oana si Andrei & Dana. Am fost colega cu Mihai si Andrei…iar prietena lui Mihai a aflat despre mine dupa o seara Insomar cand i-a povestit cum noua lui colega a dansat cu el si l-a usurat de camasa si de tricou. Sunt dulci si frumosi impreuna, au tot ce le trebuie pentru a fi un cuplu exemplu: dragoste, incredere, comunicare si  va dau cuvantul ca vor fi cei mai fericiti copii. Am eu grija de ei ..Ei ma si alinta de altfel “copilu`” si e atat de placut la 30 de ani cineva de 24 d ani sa te alinte asa..Cu ei am fost la mare cu cortul si am descoperit statiunea 2 Mai, am descoprit linistea de acolo si mai ales…..prietenia!
Andrei si Dana niste dulci si ei…Le-am indicat si lor sa descopere mirajul Greciei si astfel i-am facut sa se indragosteasca si ei de Olimpic Beach si de cultura greceasca. La prima strigare de pneumonie au fost la mine si la fel ca si Oana si Mihai , mi-au spus cuvintele care nu le-am mai auzit de long time si mai ales nu le-am simtit atat de sincere cum au pornit de la cei 4: “ Suntem aici neconditionat si oricand ai nevoie de noi. Orice ai nevoie nu ezita!”….Sunt cuvinte care multi din viata noastra le-au spus dar nu cred ca le-au si pornit din suflet.
Multumesc din suflet ca existati. Sunteti minunile mele care imi dau forta si putere sa lupt. Daca nu pentru mine, macar pentru voi.
Scrieţi

2 comentarii:

Anonim spunea...

ti pupam D&A

SCHUMI spunea...

Si eu va pup si va multumesc muuuuuuuuuult pentru tooooooooot!!!
Hai Andrei mai repede!!!!!!!! Sa dai cafeaua aia:)))))
Dana, vin cu voalul:) Si cred ca si Oana l-a primit...deeeeeci........:)) la anul 3 nunti:))) (joking, nu ne grabim)

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...