duminică, 7 iunie 2009

TWICE

Seara de martie...miercuri...in club.....
As fi vrut sa povestesc cum am cunoscut o persoana extraordinara in clubul care da numele postarii.....dar nu am puterea...mi-ar fi placut sa povestesc de el..si maine sa ii dau linkul si sa ii spun:- Auzi, mai ai tricoul ala haios cu BORN TO FUCK YOU?....sau sa ii dau linkul si sa il intreb: - ce zici? mergem si noi miercuri sa vedem cum mai e pe acolo?......din pacate pot doar sa spun " R.I.P." ..au fost cateva luni extrem de frumoase in acea locatie...apoi prin oras....lunilor din Twice le-a urmat mesaje, telefoane......" Simo, cred ca ma insor la anu`, ce faci? vii?"....reply:" Pai m-ai cerut si nu stiu?"...." Simo fata asta merita! hai, avem motiv sa dam un whiskey next time la ady"....." Imi place aici dar e greu cu limba, colegii sunt super"....si apoi..intr-o zi de duminica.....eram pe partie...era 8 februarie...sunetul de mesaj de la telefon...deschid mesajul : " Fata! A murit Cozma! Pe antena 3 da acum ".....sun si o intreb : in puscarie?......raspunsul: fata, marian cozma.....nu mai am forta sa spun nimic..fara sa imi dau seama ridic ochii spre cer....parca vroiam sa vorbesc cu cineva..sa intreb ceva......apoi....la cateva zile eram langa el, dar nu in club...eram tot la un club...dar....eram sa imi iau ramas bun...si era clubul pe care el il iubea enorm..Dinamo....am mers cu geaca de ski pe mine....parca voiam sa ma trezesc din vis...si cand deschid ochii sa fiu pe partie la 2000 si ultimele zile sa nu fi existat...dar eram langa el...ma uitam la el..pentru ultima oara!
VREAU SA MI-L AMINTESC VESEL...PLIN DE ENERGIE...MEREU CU CATE O IDEE NASTRUSNICA...ASA ERA EL...

R.I.P. MARIAN!

Un comentariu:

Dragos spunea...

Stii ca m`am gandit si eu? Pe 7 iunie `06 a fost cheful lui Luci si el nu a venit, dar a sunat si ne`a rugat sa bem si pentru el o "citronada"....iar in iulie, pe 12 am fost in Twice cu totii. Si mie imi este dor de el!

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...