joi, 25 iunie 2009

Iubindu-te pe tine....sunt fericita!

Iubitul meu,

Ti-am scris un biletel, dar nu l-am terminat si nu l-am asezat frumos , ascuns, in buzunarul de la piept al camasii....Imi vin insiruiri de adjective la superlativ sa le asez aici....ma uit in dreapta mea...acum ceva minute erai acolo, dormeai atat de frumos....clipind arar din gene, cu buzele-ti perfect conturate intr-un zambet.....Mi-am stapanit pornirea de a te pisca...sa vad de esti real....dar a fost suficient sa imi pun ochii mintii ...inima...corpul...sanii...buzele...sa isi aduca aminte de noaptea trecuta si...fara sa le suflu nici o voba au dat verdictul: FERICITA PANA IN VIRFUL FIECARUI FIR DE PAR, FERICITA!!!!...DE MII DE ORI FERICITA!

Mai vreau sa mai dansam prin salile de bal ale dorintelor....melodia sa ne inlantuie....ca un vals....pe marginea unui lac..intr-o toamna tarzie....Norocul nostru e vecie....lumine se desparte spre inaltimi...pe un asemeni ring de dans , cuvintele dezerteza din prafuite dictionare in bibliotecile simturilor adormite pana aseara. Nu! nu iti voi proclama unicitatea prin vorbe simple, pamantene de gen: esti cel mai, nimeni ca tine....nu! nu cred ca ar avea sens pentru tine...voi spune doar ca azi noapte inima si corpul meu au invatat sa isi confere increderea unui dans nestiut, neauzit, neexplicat....azi noapte....sculptand in marmura zeilor labirintul daruirii totale.....Si iti zambesc...rup din mine,te intregesc...ia-mi iubirea si iubeste-ma din nou...ia-mi speranta si visele...ia-mi inocenta si crede in noi...ia-mi puterea,ridica-te...soarbe-mi suflarea si bea-mi dorinta...fii fericit...iti daruiesc tie tot...tot ceea ce sunt...tot ceea ce cred.pentru ca de fapt asta am simtit ca ai facut si tu aseara......mi-ai redat voiosia mea din lumea viselor, mi-ai sarutat temerile si intrebarile..mi-ai atins inima si mi-ai deschis aripile...

Dragostea e "hoata"... te fura... te inseala... dar tot ea este aceea care reuseste sa te faca sa urci pe cele mai inalte piedestale sufletesti... este singura ce te poate salva din lumea asta cruda si plina de negura... "Dragostea este un joc ciudat: sau amandoi castiga sau amandoi pierd!"
Octavian Paler. Sunt oameni ce o viata intreaga nu reusesc sa traiasca macar o clipa......din iubire....sunt oameni ce se imbata cu ea.....EU VREAU SA MA IMBAT DE TINE!!!!


“Suntem departe
Da…Departe!
Si vantul marii ne saruta
Pe frunte
Pe obraji
Pe gura
Si parca ne cunoast vantul
Cu nevazutele lui brate ne-arat drumul
Si ne-nvata
Sa ne ferim de sfatul zarii
Caci zarea-i vesnic prefacuta
Si-apoi ne lasa, cand pricepe
Ca noi i-am talmacit cuvantul!”- Spre insula enigma-Ion Minulescu


Te iubesc invantand sa iubesc cu adevarat!

Niciun comentariu: