duminică, 21 iunie 2009

Nu vroiam sa scriu despre asa ceva, insa bucuria descoperirii unui lucru,ma face sa va impartasesc cateva din ideile noi dobandite. Cred ca am spus "Te iubesc" de multe ori , insa de simtit nu simteam asta. Totul era doar in mintea me. Si asta pentru ca nu stiam sa fac diferenta dintre "a iubi" si "a fi indragostit" . Multumita tie, in sfarsit, am inteles. Am inteles ca eu am fost indragostita. Am inteles de ce un amic ma poreclise "vesnica indragostita" pentru ca nu iubeam.
Acum vad totul mult mai limpede. E ca si cum mi-as fi pus ochelarii la ochi dupa o viata fara ei. In viziunea mea (nou creata) a fii indragostit difera foarte mult de a iubi.
Iubesti atunci cand reusesti sa nu mai fii egoist, cand celalalt e pe primul plan. Cand bucuria lui devine bucuria ta, iar tristetea lui te doboara. Atunci cand i-ai da toata bucuria ta doar pentru a-l vedea zambind. Atunci cand nu poti dormi pentru ca el este departe. Atunci cand ii vezi ochii in noaptea rece. Atunci cand vrei sa ii auzi glasul in fiecare secunda. Atunci cand il suni dintr-o "prostie" si ii spui : " M-am taiat la deget!Acum ce fac?". Atunci cand cuvintele lui sunt versuri pentru tine. Atunci cand sufletul danseaza pe o melodie auzita doar de tine. Stiu, pare ciudat si nebunesc. Imi asum greselile din trecut, atunci cand am spus "Te iubesc" fara sa simt asta. Ii multumesc celui ce m-a invatat sa iubesc lasandu-ma sa il iubesc, iubindu-ma si el.
- " De ce ne completam atat de bine?" Pentru ca atunci cand iubesti devii una si aceeasi cu persoana respectiva, pentru ca atunci cand iubesti si ii auzi glasul simti cum pamantul se invarte intr-o hora a fericirii si tu esti in centru.....
Imi simt inima plina de toate sentimentele frumoase: iubire, fericire, bunavointa, intelegere, daruire...Fiecare zi care trece ma face sa te descopar mai mult, ma face sa vreau sa te stiu si mai mult, chiar daca te stiu dintotdeauna...chiar daca in noptile de singuratate iti scriam versuri si scrisori de dragoste, chiar si atunci cand iti spuneam noapte buna!
"A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta." (Cristian Turcanu)

Uite, curios mic si iubit:)

11 comentarii:

Danut spunea...

Bah, asa ceva este inadmisibil!!!! Iubesti! e super, nimic de spus. Felicitari lui Silviu, stie el oare ce comoara are? cred ca da....Dar tu de cand iubesti ai parte numai de noroc: u got second name: Stig, u got next F1 free, u got the love...da mai lasa Shumi Stig si altora!!!!( mai urmeaza sa iti iei un 6 sau veyroana si ....)
Ce sa spun mai mult? Bafta bre! Si...ramai la fel....e superb sa iubesti!

SCHUMI spunea...

Apoi mah ciocoflendere...io ce sa iti fac..deh...mai iubeste si tu! Sa fie bafta cat caru!!!!!si la toata lumea...
Si sa stiu ca eu am o comoara:D pe Silviu. Hai, te astept sa o faci pe Gestapo! =))))

Anonim spunea...

Regret ca nu am fost eu cel care sa primeasca aceste cuvinte! Regret ca nu am stiut sa apreciez!
Regret ca nu am stiut sa spun Te Iubesc! Regret ca nu ti-am adus eu luminita sclipitoare din ochii tai calzi...regret tot!
Sa fii iubita mai mult decat se poate imagina!

Silviu spunea...

Gestapo ??? cu birou, reflector si toate cele?? :)
vreau si eu sa particip :):):)

SCHUMI spunea...

Iubitu`, esti sigur?....Vezi ca Danut e nebun!! o sa fii si tu subiect...sau poate tu crezi ca vei asista?:D
Ce intrebari aveti voi pentru mine??:D

silviu spunea...

Avand in vedere ca ma cheama si pe mine la fel... ma inteleg eu cu el... cu tine e alta poveste :):):):)

ohooo sunt convins ca o sa gasim intrebari... dar e posibil sa devenim noi cei interogati...doar nu degeaba esti pisiholog :)

SCHUMI spunea...

Deci eu nu spun nimic. Stiu clar ca intrebarile ce mi le puneti voi vor fi asa, usoare. Tu stii tot iubitule ( mai putin de ce e rares blond) iar Danute..doar nu vrei sa iti povestesc detalii din dormitor sau prin alte parti)
Dar.....aveti grija.....va veni si randul meu!

Silviu spunea...

exact de asta imi era frica... :)
nu mai vreau gestapo... :))

SCHUMI spunea...

Iubi...dar vrei sa fiu eu gestapo?;;) vorbesc cu bro sa imi dea catusele...ce zici?:D

Silviu spunea...

vreau interogatoriu.... dar fara danut :):):)

SCHUMI spunea...

Ciocoflendere, asta e lasa, iti povestim dupa:))
Haaaaaaai iubitule mai repede!!!!

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...