sâmbătă, 27 iunie 2009

pregatiri

Iubitu`...costumul l-ai luat?..da, ti-am luat si rochia de la curatat...pleci spre cosmetica?..da..trebuie sa ajung sa imi fac unghiile si pedichiura si apoi vin acasa.
Iubita..abia astept sa vin, sa dansam...
iubitul meu..abia astept sa te vad
te iubesc....si simti cat de mult!
hai,hai,hai sa ne pierdem in lumina zilei si sa muscam din euforie!

te iubesc.....minunile sunt ochii tai!

3 comentarii:

Silviu spunea...

iubita mea.. sunt langa tine.. dansam pe ring.. luminile se sting.. nu este nimeni in jurul nostru... suntem noi doi.. si restul lumii... intotdeauna va fi asa..

Te iubesc

SCHUMI spunea...

Iubitule! Cat de bine am dormit pe umarul tau la intoarcere....SI ce bine ne-am potrivit la dans!......Te iubeeeeeeesc enormaxinfinit!

Carmen spunea...

Nu ai nici cea mai mica idee cat de mult ma bucur pentru tine! E clar ca iubesti la limite maixime! Cum ti-am mai spus, esti o persoana atat de deosebita si meriti tot ce e mai bun in lumea asta.
Silviu sa apreciezi acest suflet greu incercat. Puritatea lui nu te poate face decat cel mai fericit barbat din lume. Dupa suferintele avute, Simona, stie cel mai bine sa iubeasca din tot sufletul si tu ai fost norocosul!

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...