miercuri, 23 septembrie 2009

Imi place!

... Pun frumos pe noptiera pe Maitrey a lui Eliade..am terminat-o si acum asa, inainte de somnic, intru putin pe bloguri sa mai vad ce si cum posteaza lumea. Ma duc la nashica pe blog sa vad daca mi-a raspuns la comment- nu a raspuns, sper ca nu e la mititica..nu de alta, sa ma duc sa duc un chec cu nuca l politisti, sa le spun ca nashul fara ea nu va rezista, ca sigur ce lipseste din supermarchet nu a furat ea...si apoi o bag si pe aia ca daca stiti voi ca e ea...nu-i asa ca o iertati? ma lasati fara nasa????!!!!!- apoi merg sa il citesc pe Cabral si inca altele.

Imi place sa citesc ce scriu si altii...sa le vad trairile, problemele, provocarile. Ma intorc la nashica si ma mai uit pe pagina ei si vad un link de blog...Intru si vad un post cu un tribut adus lui MJ si credeti-ma ca ma uitam si am aplaudat singura in casa. Nu imi venea sa cred ca la noi, la romani, a fost facut asa ceva! Am intrat pe youtube si am vazut clipul+comentariile.....


 Am ramas....

3 comentarii:

Razvan spunea...

sunt carti pe care le recitesti peste ani, si iti lasa aceiasi stare de bine. Chiar discutam cu un amic care s-a hotart sa-si dea cartile citite la anticariat... "nu-mi place sa citesc o carte de mai multe ori "

SCHUMI spunea...

Cred ca Maitrey, Poveste de dragoste, La rascruce de drumuri, Dama cu camelii..si mai sunt cateva le voi reciti mereu, mereu cu drag....Si nu, nu le parasesc niciodata la anticariat....s-ar simti singure!

Anonim spunea...

Nu imi vine sa cred! Nemaritata, tot copilaroasa uneori, sensibila si idealista ca va schimba lumea....o regasesc pe Simona Pascu care in clasa a 7-a a spart geamul la scoala intr-o partida de fotbal.
Fotbal mai joci?

Daniel Iacsa

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...