miercuri, 12 august 2009

Multumesc!!!!!



Ieri a fost zi trista pentru mine, o zi in care as fi vrut sa ma ascund in nisip, sa nu exist. SImteam dorul napraznic , simteam durerea ce s-a instalat in inima mea de pe 11.08.2006....Dar, cum e firesc aceasta zi pentru unii e trista pentru unii e fericita. Anul trecut a venit pe lume Pana Andrei, baiatul prietenilor mei buni...i-am sunat, i-am felicitat si anul trecut, ma gandeam ca tata a trimis un ingeras sa imi lumineze acea zi. Ieri dimineata l-am sunat pe Bogdan si apoi pe Anca sa le spun sa le traiasca baiatul...sa fie fericit....imi curgeau lacrimi pe obraz dar ma bucuram sincer pentru ei si pentru Andrei. Am spus eu ce aveam de spus si mi-au spus ei:" hai diseara in Voluntari la Mo, mergem la un gratar, sa te vedem si noi, ne e dor de tine!".....Am lasat impulsul sa ma conduca si am raspuns afirmativ! OK! NE VEDEM DISEARA!.

Am ajuns acolo....Oameni dragi pe care nu ii mai vazusem de luni, chiar si un an si ceva...dar care m-au primit ca si cum nu ii mai vazusem de ieri. M-au imbratisat, m-au pupat....intrebari de ce mai faci? cum mai esti?....Am revazut Ralucile, pe Ernest si pe Gabi- care au si bebe intre timp de 3 saptamani-, pe Mo....m-am jucat putin si cu bondocelul de Andrei ( o sa pun si poze cu el;) ....Am stat la gratar, la masa, am ras, am glumit....si la un moment dat am realizat cat de bine ma simt, ca chiar zambesc, chiar simt multumire sufleteasca....si seara a trecut pe neasteptate! Am depanat amintiri, am facut glume, am fost ca si cum cele cateva luni in care nu ne-am vazut nici nu ar fi existat, ca si cum acum 2 zile plecasem de la ei....
Da, prietenii iti sunt acolo mereu, si iti raman...important este sa stii sa ii apreciezi, important este sa stii sa intretii aceasta prietenie, sa stii sa o ingrijesti, sa o uzi, sa o protejezi....am prieteni buni, da, chiar sunt norocoasa si trebuie sa ma scutur putin de urechi singura, sa ma uit in spate si sa ii regasesc. Au stat acolo, cuminti, m-au asteptat sa imi revin, nu m-au certat....si cei care ii am langa mine sunt neconditionat.
Da, tata! Aseara am fost la o taiere de mot! si da, am zambit, am facut ceea ce stiu ca tu ti-ai fi dorit...am spus glume, am povestit....asa cum ai fi facut si tu. Si cand l-am luat pe Andrei in brate am privit in sus....si m-ai vazut, nu? Imi sta bine...stiu....Lasa, o sa avem si noi un baietel:) eu bebe si tu nepot! si da, o sa ii povestesc despre tine, o sa ii arat poze cu tine....ai incredere in mine!

Multumesc tuturor care au fost alaturi de mine ieri: Alina, Anca, Bogdan, Catalin, Corina, Dennis, Dan, Irina, Ioana,Mihaela, Raluca L., Raluca I., Raluca P., Silviu..si daca am uitat pe cineva, am sa va rog sa ma iertati. Imi spuneti si fac un later edit! ( am scris in ordine alfabetica, sa nu fie nimeni in dilema de ce nu eu primul)

8 comentarii:

M. spunea...

Mihaela, adica eu?

SCHUMI spunea...

DA! Off Offf!

Alina Ailincai spunea...

Alina adica Je... King Julien??
Si daca da ... te rog ca data viitoare sa imi treci toate gradele :P

SCHUMI spunea...

DA! YOU: ALINA-FONTZY-KINGJULIEN-SEMNULET....... or mai fii?

Ralu spunea...

Sa fiu in trend cu lumea....Adica EU??? Buburuza:)))

SCHUMI spunea...

DA, TU ! BUBURUZA DESPLETITA, RLK ( CARE NU MI-A TRECUT SI MIE BLOGUL LA FAVORITELE EI PE BLOGUL EI, DOAR PE AL ALINEI-KING JULIEN-FONTZY-SEMNULETZ)

Danut spunea...

Da, Dan eu sunt! sigur!!!!!
P.S. joi ajung....ai facut programul? mi-ai gasit gagici? ai pregatit bata sa te bat?

SCHUMI spunea...

....Hai mai repede!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI!!!! am pregatiti tenesii de fotbal, am pregatit pipetul sa mi-l desfaci si sa iei din el ce ai promis......si hai, sa spunem ca iti fac si clatite cu inghetata! DAR....HAI!!!!

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...