miercuri, 12 august 2009

Ceremonie pentru MARIAN COZMA!Astazi vei sta cuminte, pe banca....alaturi de multi sportivi, cu care sigur ai devenit prieten, si te vei uita inspre pamant... Au trecut 6 luni de cand ai plecat in cantonamentul final pentru echipa de ingeri. Stim ca nu ai vrut...dar Dumnezeu te-a vrut acolo!
Ai lasat in urma parintii, sora, iubita, prieteni, colegi si camarazi....toti azi vom avea lacrimi in ochi...sa nu ne certi dar uneori asa de dor ne e de tine!.....Azi vom fi asa cum mereu sperai: uniti indiferent de nationalitate si ....vom incerca sa iti aram pretuirea noastra.
Azi, pe stadion, in sufletele noastre vei fi cu noi....Tu stai pe banca si te uita, nu iti lua echipamentul, nici mingea....Priveste-ne si mangaie-ne cu aripile tale de inger!

PROGRAMUL CEREMONIEI
Meciul începe la „şi un minut”!
20:50 - Echipele ies pe teren conduse de tatăl lui Marian Cozma, Petre, în timp ce pe un ecran gigant sunt prezentate imagini cu handbalistul ucis
20:52 - Gyorgy Bordas (secretar general MLSz), Ionuţ Lupescu (director general FRF), Gyula Gal (handbalist Vezsprem), Laszlo Sinka (preşedinte Federaţia Maghiară de Fotbal), Janos Debreczenyi (primarul oraşlui Vezsprem) ies pe teren
20:53 - un discurs în memoria lui Cozma, în română şi maghiară, va fi difuzat la sistemul audio al stadionului
20:55 - un minut de reculegere în memoria lui Cozma
20:56 - imnurile Ungariei şi României
21:01 - startul partidei

NIMENI SI NIMIC NU VA UMPLE GOLUL LASAT DE TINE IN SUFELTELE NOASTRE! NICI MACAR TIMPUL SAU UITAREA!!!!!!!!!!

Niciun comentariu: