sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Zi de toamna!

 Am fost in parc azi, m-am plimbat si am vazut oamenii cum se bucurau de soarele asta de toamna tarziu. M-am bagat printre frunze si m-am bucurat si eu de caldura si de soare....si de mine.
 Am descoperit ca responsabilitatea este un lucru care multi inca nu stiu ce inseamna, multi vorbesc despre ea dar cand este vorba sa si dea dovada fug, se scuza, invoca motive si se ascund, dar asta nu e nici o problema! Sunt puternica! si chiar daca pentru mine este inca un moment crunt si pe care as vrea sa nu existe in viata mea se pare ca nu pot fugi, nici o problema...am fost mereu obisnuita sa dau piept cu forta si putere, sa nu las problemele sa ma ingenuncheze iar cei care au ales sa nu imi fie alaturi este pentru ca sunt slabi; chiar si cei care sunt direct implicati!

Azi in parc m-am bucurat de mine, de prieteni, de soare, de libertate!
...am vazut atat de multe mamici cu bebei in carut, cu bebei la locurile de joaca....multi pe role, jucandu-se cu mngea...Cat de frumosi sunt copii!

2 comentarii:

Maria Cristina spunea...

Ce coincidenta...si eu am fost in parc azi :) si m-am bucurat de compania unei prietene :P
Am primit acum cateva zile un mail care spunea astfel: personale care intr-adevar conteaza raman langa tine si la bine si la rau, cele care nu conteaza se duc ca vantul...
Asa si este...sunt convinsa ca o sa treci peste toate si apoi o sa zambesti... totul va fi bine
Te pup dulce

SCHUMI spunea...

Multumesc Marie! :) A fost frumos in parc:) stiu!

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...