duminică, 27 aprilie 2008

HRISTOS A INVIAT!

Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi voua. M-am trezit si eu in patul din copilarie, m-am spalat pe fata cu apa si ou rosu si m-am gandit sa va urez un Paste Fericit si tot ce va doriti!Banutii i-am luat eu ca m-am trezit mai tarziu decat toti din casa;) si am luat banuti.. Ion s-a trezit de la 8.30 hehehhe asa ca banii au fost ai mei ..pusi de mama, pentru mine.. cela mai lenesa. Imi aduc aminte in copilarie prelungeam trezirea cat mai mult ca sa iau banutii ..tata uneori concura cu mine doar ca sa ma faca pe mine sa cred ca i-am dobandit greu..avand in vedere ca eram singurul copil din casa:). Apoi urma partea a doua care includea traversatul strazii la bunica...si luam si de acolo banutii..asta pana pe la 11 ani ca apoi s-a nascut vara-mea Valentina si mi-a cam luat locul:))..nu mai eram cea mai mica dintre nepoate!
Acum....nu mai am la cine sa traversez strada...tata nu mai este..am fost aseara..le-am aprins candela..le-am spus Hristos a Inviat..mi-am imaginat ca acolo unde sunt anul asta bunica le-a facut cozonac, pasca, oua rosii..tata a furat din umplutura de cozonac si pasca....:( ce frumos ar fi sa fie asa!!!

Acum va las, ma pregatesc sa plec la bunicuta mea, asta daca reusesc sa il urnesc pe Ion din pat ca vrea sa mai doarma:) acolo ma asteapta varul meu si viitoarea mea verisoara..infingem un gratar si sa vezi distractie:)) o sa va atasez poze daca sunteti cuminti!
Va pup

Niciun comentariu: