luni, 1 martie 2010

1 Martie!:)

   Ei, unde ai fugit? hai, pune mana si apari iar ! Asa ma cert de dimineata cu soarele asta care parca se joaca cu mine cand apare cand dispare. Stim cu totii ca e incapatanat!
  A venit primavara, o simtiti? e aici, gata! Eh, lasa ca mai adie vantul dar ia uita-te acolo in gradina! Exact! Un ghiocel! cateva viorele! Eu imi privesc florile de pe mobila, am 2 buchetele de flori frumoase si cuminti. Am primit si o buburuza, ca deh, astea imi plac de nu mai pot, un tweety si o turta dulce!
  Mi-ar fi placut azi sa am o putere mare mare si sa pun la fiecare in suflet cate ceva....nu stiu ceva ce sa le aduca un zambet mare mare mare si sa deschida bratele catre primavara!
  Eu o sa merg sa ma uit la oameni, sa ii privesc! O sa vad chipuri fericite si multe femei care au flori, care au martisoare....o sa deschid poarta la fericire si primavara sa intre aici la mine!
  Stiu ca primavara este un anotimp dedicat iubirii, sentimentelor dar eu niciodata nu l-am sarbatorit dar azi asa..asa..de mult imi place cum simt primavara asta, cum natura revine la viata si asa  sa ma scutur de tot ce nu a fost sa fie!


 O sa zambesc, o sa spun ce vreau, o sa rad cu gura pana la urechi, o sa iubesc, o sa spun celor dragi ca ii iubesc si ca le multumesc ca sunt langa mine, o sa continui sa fiu ca un copil, sa dau din picioare cand sunt in magazin ca imi place ceva, o sa ma alint cand o sa vreau ceva dulce, o sa ma uit pe sub pleoape cand vreau sa obtin ceva!
 Gata! Primim primavara in sufletul nostru, ii asezam frumos hainele pe rafturi!
  Tu Iarna, gata! fugi! Sa iti iei catrafusele si sa pleci la Polul Nord! Da, mi-ai placut si anul asta dar gata, cred ca e vremea sa te regtagi, lasa ca mai vii, ca doar nu o sa mor pana la iarna! Normal ca nu!!! Vreau sa traiesc!!!! Vreau!!! si daca eu vreau multe lucruri  sunt posibile!

2 comentarii:

Emanuel Enache spunea...

Clubul celor care se bucura de venirea primaverii iti trimite un gand bun!

SCHUMI spunea...

Multumesc!

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...