vineri, 28 octombrie 2011

Update!

Stiu ca am lipsit miercuri de pe blog..dar credeti-ma ca nu am mancat carne..de fapt nu stiu daca am mancat ceva, cred ca unghiile si ceva nervisori dar asa e in viata..mai avem si zile de acest gen, nu putem fi mereu high:)
Azi ma simt bine..poate si soarele asta care imi face cu ochiul, poate si faptul ca vine un week-end luung si plin de activitati, poate si pentru ca urmeaza a avea loc ceva schimbari prin viata mea pana la finele anului..se apropie si ziua mea si e prima data cand o sarbatoresc departe de tara...mi-ar fi placut sa merg la munte iar cu prietenii, sa ne dam pe gratare si pe JB-uri..dar ei sunt acolo, eu sunt aici si uite asa am invatat ceva : Prietenii se pot lega peste tot iar daca cele vechi se simt incomode si nu mai vor sa isi ia straie noi sa fie bine...raman acolo, uitate in cutiile cu amintiri!
Dar cum va spuneam, eu sunt fericita azi, zambesc de spui ca sta cineva cu o pana la talpa mea si ma gadila.. Sa aveti un week-end frumos si voi!!! Si zile pline cu soare! Si zambete multe pe buze!! Si oameni frumosi pe langa voi! Si dragoste multa! Si surprize placute!!!

2 comentarii:

Natural spunea...

Apreciem si meniul si postarea. In Blog and roll :) Spor!

Florin spunea...

Sa postezi cat mai mult in continuare

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...