miercuri, 8 septembrie 2010

Stare de bucurie

Chiar daca in suflet nu le simt pe toate aranjate si mai sunt inca intrebari cu raspunsuri care intarzie sa vina sau nu vor veni niciodata stiu ca incep sa se aranjeze lucrurile. Imi spun acest lucru in fiecare zi si stiu ca asa va fi, ma rog sa fie asa si sa reusesc sa imi deschid bratele sa imbratisez viata. Uneori este dificil si sa mai fii optimist dar pentru mine este o provocare, este un must do si il iau in pipt ca atare.
 Ma bucura mult cand imi opresc gandurile asupra prietenilor si ii imping de la spate sa faca ceea ce simt si isi doresc. Asta am facut si cu el...i-am spus sa lasa timiditatea si sa fie hotarat, asta atrage femeile..un barbat hotarat, care stie ce vrea si care spune ce vrea...m-a ascultat si acum este euforic si incantat...ma bucur pentru el si stiu sigur ca ii va fi bine si eu o sa ma bucur alaturi de el!
 Te simti atat de bine cand stii ca cineva drag este fericit...nu ai nevoie de nici un gest sau cadou! Cel mai frumos cadou este sa ii privesti zambetul si sa ii citesti fericirea de pe chip! Acum  abia astept sa iesim la un vin in 3 si sa povestim, sa radem si sa ne bucuram!
Lasand modestia undeva incuiata, va marturisesc ca, aproape mereu, stiu ce trebuie facut si intuiesc si urmarile....dar asta se intampla la cei din jurul meu ..cu mine e mai greu pentru ca nu pot sa fiu obiectiva..incep sa gandesc departe, sa imi imaginez si sa adaug fire de poveste..si cand realizez ca m-am departat de realitate este tarziu, este greu si trist pentru mine...dar nu ma las..stiu ca intr-o zi voi avea povestea mea  cusuta cu firele care mi le doresc eu..si asta pentru ca si acel el ma va ajuta!

3 comentarii:

Daniel Botea spunea...

Se zice ca se intoarce inzecit :)

SCHUMI spunea...

Sa dea Domnul, ca nu spun nu! Stau cumintica si astept!

Daniel Botea spunea...

Foarte bine! Te-am dat de exemplu:
http://danielbotea.blogspot.com/2010/09/blog-and-roll-3.html

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...