marți, 7 iulie 2009

Timp


Am si eu nevoie de putin ajutor....stie cineva de unde pot cumpara timp?
Nu am gasit nici pe google, nici pe alte motoare de cautare un magazin cu asa ceva de vanzare......
Imi doresc sa cumpar timp din trecut si in avans, sa modelez orele si zilele cum vreau eu, momentele frumoase cand vreau eu, cele mai putin placute sa fie si ele, ca altfel nu am stii sa apreciem momentele placute.
Sa cumpar timp sa pot sa stau in bratele iubitului cat mai mult, si tot nu mi-ar fi de ajuns, sa cumpar timp sa il privesc pe iubitul cum doarme, sa cumpar timp cu ploaie calda de vara, sa cumpar timp fericit si sa ii daruiesc iubitului meu..... Sa cumpar o bucatica de rai unde sa il duc pe iubitul meu.....sa cumpar timpul..
Iubesc...cu atat de multa daruire...si ma daruiesc toata....fara rezerve, singurei persoane care merita acest lucru, singurei persoane care stie sa sa aprecieze acest lucru! Ma simt iubita, simt asta uitandu-ma in ochii lui verzi-caprui reflexii galbene, ochi care in momentul cand sunt in bratele lui stralucesc aparte, si stiu ca stralucesc datorita mie!.....

Nu am sa iti pot multumi niciodata iubitule pentru tot, dar sper ca momentele noastre sunt si vor fi unice.....stiu ca avem ceva ce altii isi doresc o viata...Nu! Nu mai am nevoie sa cumpar timp....am iubirea colega de suflet iar tu iubitule esti eu si eu sunt tu..am devenit un singur suflet....
Te iubesc minune cu numarul 8!

2 comentarii:

Mihai spunea...

Ce suflet curat, pur si sincer ai. In ziua de azi fugim sa ne exprimam sentimentele. In ziua de azi preferam alte valori in schimbul multumirii sufletesti cum ar fi bani, comoditate, frica de risc, obisnuinta cu un trai si teama de a vedea cum e sa iti fie mai bine.Te apreciez ca iubesti cu daruire si ca practic, din ce am citit in blogul tau, oferi mereu fara sa ceri nimic in schimb. Este un norocos barbatul care te-a cucerit! Sa va dea Dumnezeu sa fiti mereu atat de fericiti! Daca te cere, sa faci anuntul ep blog, va fi preluat si de alte bloguri! Sigur sunt multi cei ce vor dori sa vada fericirea!

SCHUMI spunea...

Buna Mihai,
Observ ca devii o voce si tu pe blogul meu. Multumesc pentru cuvintele spuse; Trist ca cineva poate astepta/cere ceva in schimb cand este vorba de iubire. Pentru mine , este unul din putinele sentimente care merita sa primeasca totul fara macar a visa, gandi, dori ceva in schimb; iti face sufletul tie sa valseze, te face sa te simti bine ca iubesti pe cineva, ii porti de grija! Este un sentiment divin si mirific in acelasi timp.
Daca o sa fiu ceruta sau nu , daca voi raspunde afirmativ sau nu prefer sa fie secretul meu dar o sa va bucur cu posturile mele despre fericire. Fericirea nu are numai chipul nostru!

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...