luni, 22 februarie 2010

Luni, 22..cu soare

M-am trezit cu greu...de fapt nu vroiam sa ma trezesc dar soarele asta...asa imi batea in ochi ca parca striga la mine: Hai, hai! trezeste-te!
Ok, m-am trezit ca nu e dupa mine, pana la urma tot ce vrea soarele asta a trebuit sa fac...mi-am luat una bucata cana cafea si am inceput sa butonez telecomanda..dar aveam un zambet tamp pe fata si nu stiu de ce....
 Nu s-a intamplat nimic nou si extraordinar in viata mea, nu a intrat nimeni special in viata mea, nu am descoperit o comoara ascunsa, nu am gasit nici o geanta de bani ca sa mai scap de datorii ( ca deh, dupa lung timp de stat acasa am mai facut si de astea)..dar ma simt bine..
 M-am trezit cu soarele in fata, cu o dorinta sa fac ceva suuuper tare si suuuper interesant..m-am apucat sa vad ce informatii sunt pe net pentru  zona Ardealului..trebuie sa ajung si pe acolo....
 M-am apucat de visat frumos si sunt optimista pentru la vara....daca ma ajuta Doamne Doamne o sa am o vara de invidiat!!!!!!
 Va pup, va urez o saptamana perfecta si plina de sentimente pozitive, asa cum am eu azi si credeti-ma singurele motive pentru care am dreptul sa fiu happy e ca sunt sanatoasa, ca am prieteni,  ca stiu sa mai zambesc dupa toate cate se intampla in viata mea! Restul, imporvizez:)

3 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Waw soare si 22 de grade afara sper si nu in casa...

Simona spunea...

Hey, bun venit mamica de Sebastian!
Ma refeream 22 februarie..dar nici afara nu a fostr rau azi, chiar a fost frumos!!!!

mamica de Sebastian spunea...

Da da Simona din cauza vremii io nu mai stiu nici ce data e:)