joi, 6 noiembrie 2008

La multi ani, Schumi!

Ce mi-ar placea de ziua mea.......
....acum pot sa iau mana de la ochi.."la muuuuulti ani!!"chem marea sa sufle in tort. cum unde sunt lumanarile? pe cer..gata? mi-am pus dorinta!!! .. n-am avut bani de artificii, am imprumutat doar aurora boreala de la polul nord, sa stii ca l-am rugat pe Chris Spheers sa vina sa-mi cante, dar era ocupat...nu-i nicio problema, am gasit solutia: face playback cineva...chiar eu daca e nevoie! stiam eu ca nu ma voi supara! scoicile s-au oferit sa fie hamac, ma inteapa putin, la inceput, dar dupa va fi comod ;) cadoul meu este, bineinteles, o colectie de dvd-uri cu The Godfather. Sa-ti dau un sfat: Corleone pare mai slab daca te uiti de pe acoperis.
    Ma gandeam eu ca vreau sa merg la mare..si..dorinta mi s-a indeplinit..nu, nu..nu mi-am luat masina. e doar o trotineta. uite are si claxon. si chiar si patefon.
Soarele a tinut cu orice pret sa-mi cumpere lotiunea ,spune ca visele se vor bronza mai bine, aa!!! si mi-am adus si o rochita....nu e de firma! dar are un imprimeu cu Mihaela (in caz de mi se face dor de copilarie)!!!
Luna a ales o oglinda...spune ca e pentru suflet.....a aflat ea de pe net ca inimile au nevoie sa-si aranjeze parul inainte sa se intalneasca cu iubirea...sa stii ca n-am uitat cat imi doream sa merg la Paris. Vazduhul s-a gandit sa-mi indeplineasca dorinta si a scos la imprimanta turnul Eiffel...se vede super din varf..dar sa va spun un secret: pentru lift nu a mai fost tus in imprimanta, asa ca nu cred ca e o problema daca urc pe jos 300 de metri.
Padurea mi-a luat si ea ceva: o telecomanda!!! daca apesi pe 1 rasaritul miroase la fel, daca apesi pe 2 miroase a apus si are butoane si pentru volum, sa se auda mai tare norii.
Mi-am amintit de chitara in ultimul timp...e numai din ciocolata, delicioasa, dar din pacate nu canta singura, asa ca mi-am cumparat si un manual.....da!!!! cel de vanilie!!! stiu ca nu-mi place,dar nu mai avea de mere verzi.
Acum imi pun un sarut pe frunte....chiar daca nu e ca cel pe care candva l-am primit..asa usor..ca o adiere ca si cum ar fi aici si el sa ma pupe si sa imi spuna ca ma iubeste..poate o face mereu de acolo de sus si eu nu simt...A..uite mai vin inca doua de la buni mei...Sa nu dati chef prea mare acolo ca sa se supere Doamne Doamne!
Si ar mai fi cineva...care de ziua mea atat de ..sincer mi-a asezat un sarut pe frunte si apoi pe buze...in ochii tai ma pierdeam.. mi-ai oferit atat de multa liniste...si in liniste am si uitat de noi...e vorba despre un vis pierdut ..dar care inca inima tanjeste dupa el..


Si asa as vrea sa visez de ziua mea si sa nu ma mai trezesc decat sambata cand ziua de 7 a trecut!

2 comentarii:

Anonim spunea...

superb......

Anonim spunea...

nebunici.... daca te vede pokemon

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...