miercuri, 19 noiembrie 2008

19 ore...

    Pentru unii dintre voi, probabil, ca nu va spune mare lucru acest titlu..va spun eu: Este vorba despre o carte care a vazut, de curand, lumina zilei de sub tipar. Veti spune : asa, si? Cate carti nu sunt scoase zilnic .....
Pentru mine e mai mult decat o simpla carte...o sa va spun de ce, dar sa spun cateva lucruri despre autoare; 
    Mihaela Coman....26 de ani, o tanara increzatoare in ea, care avea emotii mari pana sa iasa cartea, care, la inceput, isi punea intrebarea : Cine sa citeasca ce am scris eu, de ce ar fi cineva interesat de ce scriu eu? Sunt intrebari normale pe care, cred, ca toti cei care au pornit pe drumul asta si le puneau la inceput. Incet, incet, proiectul a inceput sa prinda contur..prima discutie cu editura, ducerea manuscrisului....dat BT si ghiciti ce? De ziua mea am primit cel mai frumos cadou din acest an: "19 ore...", cu autograf!!! Mi-au dat lacrimile si sincer va spun am fost foarte emotionata!
Mihaela , iti urez la cat mai multe proiecte de acest gen sa iti ajute Dumnezeu mereu sa faci ceea ce iti doresti, sa tii langa tine prieteni care merita si cei care, indiferent de decizia pe care o iei, o respecta. Care te trag de mana atunci cand gresesti si nu iti lauda nebunia. Ma simt mandra ca sunt prietena ta, o sa pastrez pozele si o sa le vand cu super pret:) Sper ca la urmatorul proiect sa iti pot fi mai mult alaturi, sa nu mai simti ca te-am dezamagit...Nu vreau sa pierd prietenia ta....imi este atat de bine langa tine. Sunt lucruri care uneori sunt greu de spus..dar cand ne facem curaj sa le spunem, efectiv ies din noi fara sa ne dam seama.
Despre carte va pot spune ca am avut onoarea sa o citesc inainte sa apara, am citit manuscrisul electronic...si..nu ma mai puteam desparti de monitor.....eram nerebdatoare sa vad ce se intampla..ce face Mihai, ce face Alex, ce face Dana..... Cand ma gandesc la Carte parca vad fiecare actiune de undeva de sus..Este mirific cat de bine a putut sa transpuna in cuvinte ceea ce s-a intamplat O felicit pentru curajul de a pune pe hartie aceasta poveste.....Acum privesc si mai intens povestea...( cunoscatorii stiu de ce, HONEY)
Cartea descrie o idila...intalnirea dintre 4 suflete, din locuri total diferite, cu hobby-uri total diferite...care ajung in acelasi loc, care se distreaza, care incearca sa glumeasca cu viata, cu iarna...dar mi se pare la un moment dat ca glumesc cu ei. 19 ore iti pot schimba viata......19 ore te pot face sa ai o cu totul alta viziune despre tot, chiar daca inainte sa intri in "sevraj" sustineai sus si tare ca nimic nu te va schimba.....Aici e discutabil..te poate schimba in bine, sa te faca mai puternic sau te pot schimba in rau, sa te faca mai vulnerabil, sa te faca sa iti faci o introspectie si sa te intrebi : cu ce am gresit? am gresit? de ce eu? de ce in felul asta!
O frumoasa poveste de dragoste care a izbucnit din zambete, replici haioase si care s-a terminat la fel....dar totusi, cu ceva jar sub cenusa..cu un gust amar uneori...te regasesti cu zambetul pe buze cateodata cand te gandesti ca toti trecem prin asta dar nici nu realizam.....Mihai.....cel care vrea sa domine, cel care se crede improtant, Dana...persoana care stie ce vrea si care nu joaca teatru, care nu se ascunde, care incearca sa ii inteleaga comportamentul dar nu reuseste
( nici nu ai cum sa intelegi un asemenea specimen)......
Imi vine sa va scriu atat de multe despre aceasta carte dar am sa va las sa luati voi direct legatura cu autoarea si sa vedeti cum intrati in posesia cartii. Voi scrie si cand va avea loc lansarea, dar sa aflu si eu!

Blogul Mihaelei Coman : http://mikaelacoman.blogspot.com/


FELICITARI MIHAELA!!!! ASTEPT CU NERABDARE SA CITESC URMATOAREA CARTE!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ea este Micea? nu Mircea, da? si are un " leon ibiza", da?:)) HONEYYY!!!!!!!!! WAKE UP!

Anonim spunea...

Multumesccccccccccc!!!!!!!!!!
Da, eu am "Leon Ibiza"...super masina :))))

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...