miercuri, 27 aprilie 2011

Se poate

...sa opresc timpul, sa intorc roata si sa nu fac unii pasi? Nu? atunci se poate sa inchid usa si sa nu mai aud nimic? sa nu mai vad nimic? sa nu mai aud oameni care latra aiurea si sunt invidiosi? Ce aveti dragii mei? Pentru ce ma invidiati? Ce am eu? De ce nu va vedeti de viata voastra, complicata de altfel, si lasati-ma pe mine in pace, sa imi vad de viata mea, sa imi vad de bucuriile si necazurile mele...lasati-ma sa respir si sa zambesc fara sa imi murdariti zilele cu infectele voastre invidii....
Cat despre prietenii care musca atunci cand nu mai esti langa ei si incep sa-ti puna cuvinte in gura pana le aduci argumente..da` ce sa faci? sa te apuci sa ii educi? le-am aplaudat destul nebuniile....a venit momentul sa ma revolt..da, ce sa spun...prietenie...prietenie in care scoti ochii, prietenie in care jignesti fara sa spui macar o singura data imi pare rau si culmea..tot tu ajungi sa spui ca nu stiu eu sa imi cer scuze...eu care mai mereu i-am pus pe altii pe primul loc si m-am uitat pe mine...care pentru tine am alergat cu toate ca imi era rau si am batut tot bucurestiul sa vad cum iti este...dar deh...asa cum cineva mi-a spus probabil ca trebuia sa lovesti in cineva mai puternic, nu?
Iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti si sa fie totul asa cum visezi, sa ai parte de bucurii si impliniri..dar eu nu mai vreau sa aflu de ele, nu mai vreau sa stiu de ele....sa te bucuri de ele cu prietenii tai care accepta sa ii injuri, accepta sa le spui ca sunt prosti ..eu nu o mai fac deoarece nu in asta consta o prietenie!
Nu neg ca m-ai ajutat si nu neg ca mi-ai fost alaturi dar a venit momentul drumurile sa se desparta!

3 comentarii:

Danut spunea...

Mereu cand vrei sa inchei un capitol pui punct, nu punct si virgula, nu semnul exclamarii. Bine facut! Nu ai de ce sa regreti, drumul vietii te poarta pe unde nici nu gandesti si cine stie cand in aceeasi incapare vei fi cu acele persoane si tu le vei zambi si ele vor regreta greselile! Capul sus Shumi, ai trecut prin d`astea destul ca sa te mai afecteze, fii dreaq si tu mai dura si lasa lumea...cand te pupa undeva inseamna ca esti importanta!
P.S. Vezi ca mi-e dor de tine!! Si Xenei ...si poate ajungi si tu cand o sa fie ala mic cu ochi:)

Anonim spunea...

Bine facut,este un real succes cand se incheie un capitol al prietenilor falsi in viata,lucru benefic pentru mintea si sufletul tau deopotriva..Sunt ca niste remorci ruginite care vor cu tot dinadinsul sa stea in umbra,ca intr-un final sa se simta folosite cand lasi carma din mana...nu merita respect si energie din partea ta,ambele esentiale pentru viata ta,iar ultima chiar pt sanatatea ta...o minte sanatoasa si un suflet linistit,nu le poti avea decat printr-o curatare energetica a celor ce se cred invincibili...keep going,pup fata

SCHUMI spunea...

Danut..am trecut si probabil voi mai trece dar stiu un singur lucru: nu regret nimic si mai ales stiu eu cine sunt.nu trebuie sa imi spuna altcineva:) u know what i mean!
Simo....stiu cum stau lucrurule cu prieteniile false doar ca eu ma incapatanez sa cred ca totusi putina sinceritate putem oferi..dar asta e..de ce ma apuc eu iar sa despic firul in patru cand stim bine ca nu se poate;)
Si eu te pup

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...