joi, 7 aprilie 2011

Prima raceala in Irlanda

De cateva zile ma bantuie rau o raceala..cu frisoane, temperatura si dureri crunte de cap, dupa spusele unora asa e pana ma obinsuiesc cu clima de aici, asaca stau si ma obisnuiesc acum, iau pastile si incerc sa privesc optimist lucrurile care ma inconjoara.
Am privit si stirile din tara si am ramas surprinsa sa vad cum au inceput sa se inchida spitalele si cum oamenii mor din cauza lipsei de interes...oare chiar am ajuns sa nu ne mai pese de batrani, copii , bolnavi? De multe ori nu am vrut sa plec din tara, sa raman acolo in tara mea, sa vorbes eu limba mea si sa fiu langa prietenii mei dar acum parca nu mai vreau sa vin decat in vizita in Romania...nu sunt fitze dar vazand cum decurg lucrurile in tara si facand o comparatie cu ceea ce vad aici parca...mi-e dor doar de familie, prieteni, oameni dragi mie si sulfetului meu si voi reveni cu drag in tara sa ii revad, sa mai depanam povesti si doar atat.
Starea mea de spirit nu este stralucita...dar incerc sa ma adun si sa imi pun ordine in lucruri si in planurile de viitor, sa incerc sa fiu eu asa cum am fost mereu....
Uneori persoanele care te iubesc te lovesc inconstient sau constient si apoi nu isi recunosc greseala dar m-am obinsuit, este o obinsuinta la unii oameniii sa loveasca si sa arunce cuvinte care dor....
Altfel in Irlanda este o vreme urata..ploua, soare, frig, cald nici nu mai stii cum sa te imbraci:) dar ma obinusiesc eu si cu asta!
Ii pup pe toti cei care imi sunt alaturi si mai ales pe cei care ma iubesc si sa fie siguri ca ii iubesc si eu chiar daca pentru o perioada a parut ca am uitat de ei..au fost altele la mijloc si am preferat sa ma inchid in mine asa cum am mai facut ulterior.

Un comentariu:

Natural spunea...

Multa sanatate si multumiri pentru rolul din ... Blog and roll. Spor si pe viitor!