luni, 11 octombrie 2010

Leapsa III + cu tatuaj sau fara?


Uite ca incep sa imi fac un obicei din a prelua si a da mai departe leapsa. E adevarat ca mai tarziu cu o zi dar in week-end am fost foarte ocupata sa dorm!

Leapsa data mie de Dan consta in urmatoarele: " Daca va incumetati sa si concluzionati cu un cuvant din 10 litere, e chiar de nota 10."..asadar hai sa vedem ce reusim sa facem. Am facut o multime de permutari, de incercari...m-am zbatut si am spus ca sa incerc si cu un cuvant din 10 litere...dar pana la urma am ales:

ZIUA DE NOTA ZECE ESTE CAND ZAMBESC SI SUNT FERICITA!

Acum sa preia leapsa de la mine cine doreste! Este chiar o provocare inteligenta!! Sava vad, dragii mei.

Afara de leapsa..azi ma gandeam sa vorbim despre tatuaje..Nu de multe ori mi-a fluturat prin minte sa imi fac un tatuaj..o gargarita, un delfin, o stea apoi iar ma razgandeam...Azi m-a lovit o intrebare: la ce imi foloseste un tatuaj?..bine, sunt o multime de alte lucruri in viata pe care le facem si nu ne folosesc.. Multi dintre prietenii cu tatuaj imi spuneau: fata, trebuie sa iti faci daca iti doresti....eu le spuneam ca ma mai gandesc...ca da, imi place sa fiu spontana dar parca un tatuaj implica multe iar ceea ce inclina balanta si mai mult spre a ramane fara tatuaj este ideea ca in viitor, cand voi avea copii, ma trezesc cu ei acasa tatuati si eu nu le pot spune ca nu e bine, nu le pot spune ca vor regreta deoarece imi vor arunca in fata:"-Da tu de ce ai mama? Nu ai fost si tu ca noi?"....
Voi ce spuneti? v-ati face un tatuaj?





7 comentarii:

Anonim spunea...

chiar 2 :) .. in viitor o sa fie 3 :P

SCHUMI spunea...

Daca e tot ingeras...eu spun sa mai schimbi:) Vrei sa iti dau o sugestie?

Anonim spunea...

2 ingerasi ?

SCHUMI spunea...

Ah! Hmm....ce sa fac..eram prea ocupata de alte lucruri cand iti dezveleai tatuajul:d stiu ca ai unul cu un inger facut la bulgari:) dar celalt...stiu unde e..dar nu mai retin ce era!!!! help me!!!

Anonim spunea...

un tribal mic si firav pe umarul stang :P

Natural spunea...

Super montajul, daca puneai si 2 semne de exclamare era si al zecelea cuvant din zece semne :))

Despre tatuaje ... nu ma incanta ... Daca as face?
Stiu cateva persoane carora le-as face cate un tatuaj pe fiecare ochi :)
Dar e vorba aia, "ce tie nu-ti place ...", asa ca ma abtin

SCHUMI spunea...

Sunt 10 Daaniel.....numara mai bine:)
cat despre tatuaje...asa e

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...