luni, 7 decembrie 2009

Inapoi in timp

Asta seara ma uitam in urma, pe bloguletul asta al meu si am observat ca mi-au disparut o multime de comentarii:(( dar multe rau si asta s-a intamplat cand am schimbat denumirea blogului cred, sau cand l-am importat.....off!!! imi pare rau, erau unele dragute!
Am recitit luna noimbrie si decembrie..am recitit si ianuarie....si am conluzionat ca anul asta a fost unul greu pentru mine....urat....trist....singurul lucru frumos intamplat mi s-a intamplat spre sfarsitul lunii mai. Mi s-a indeplinit dorinta pusa la miezul noptii de revelion dar doar pe jumatate...sau pe un sfert...
Am cunoscut oameni noi si m-am despartit de unii...am fost dezamagita de unii si impresionata de altii, am plans si am si ras, am dat din maini dar am si refuzat sa lupt...m-am bucurat de povestile frumoase de dragoste din jurul meu, am plans pentru a mea dupa ce m-am bucurat de ea, m-am bucurat de copii din parc, de prietenii de langa mine....m-am intristat cand simteam ca nu imi pot ajuta un prieten, cand ma simteam neputincioasa  in fata nedreptatilor, durerilor.....dar am rezistat. Ma tarai incet spre  anul 2010...nu stiu ce imi aduce, nu mai fac nici un plan, nu mai fac nici o lista....doar il astept... am decis sa il intampin acasa, in pat, singura cu floricele si filme...poate daca o sa il intampin asa..o sa fie si el bun cu mine!

Un comentariu:

Adela Stan spunea...

In nici un caz singura!