vineri, 6 martie 2009

.....oare tu..?

    Ti s-a intamplat vreodata sa-ti fie servita cafeaua amara, fara niciun gust? Atunci ce ai facut? ai cerut o lingurita de zahar, ai amestecat si cafeaua a fost buna de baut. 
    Ai gustat vreodata din cartofii prajiti facuti de tine si ai simtit ca le lipseste ceva? ai adaugat atunci putina sare si au devenit la fel de buni ca cei de la mc donald's.         Ti-ai rupt vreodata rochita in copacul din care furai zarzare? fiind rochita ta preferata, bunica ti-a cusut un petic si ai putut s-o porti in continuare.                         Ti s-a intamplat vreodata sa fie ziua ta si sa nu primesti un cadou sau macar un telefon de la persoane pe care le considerai prietene? 
    Ai fost vreodata bolnav si persoanele la care tineai nu te-au sunat? ai avut momente in care simteai nevoia sa te eliberezi, sa darami barajul inimii tale, dar prietenii stateau cu spatele? ai trecut cu bine peste etape din viata ta, iar persoanele dragi tie au preferat sa te lase sa sarbatoresti singur? ai avut vreodata incredere in prietenii tai si ei poate nu te considerau prieten? De multe ori dorim sa impartim muzica..febra..jocul..zambetul..planurile..banca ..ceaiul..zarzarele..zmeul ..secretele..hainele..bratarile colorate..manusile..cifrele..copiuta..oja..cartela vodafone..hamacul..cerul..MAREA..Dar tot de atat de multe ori ne este teama de deceptii,de esec. Chiar daca unii prieteni te-au dezamagit, pune punct si incepe un nou alineat.
Danseaza cu altii noi si descopera-le "lumina din suflet". Cafeaua s-a indulcit, cartofii s-au sarat, rochita s-a cusut..Asa este si cu singuratatea. Adauga o lingurita de prieten si ea va zbura!!!

Niciun comentariu:

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...