marți, 3 martie 2009

Luna îşi va schimba aspectul la sfârşitul lunii martie. Astfel, din anumite locuri de pe Pământ, aspectul lunii va fi pătrat.


Acest fenomen va putea fi observat şi în România la data de 28 martie 2009, luna pătrată putând fi vizibilă cu ochiul liber în Bucureşti începând cu ora 19:00... sau cel puţin aşa se va vedea pentru cei prezenţi la spectacolul de lansare a albumului "Luna Pătrată" semnat Alina Manole (foto). Un album de folk-jazz care vorbeşte despre îndrăgostiţi teribili care împart luna, despre amante-înger şi iubiri neconvenţionale, despre prieteni vizibili sau interzişi, într-o manieră ce poartă marca originalităţii artistei în spaţiul muzical actual.Alina Manole vă prezintă "Luna Pătrată" la 28 martie 2009, ora 19:00, la Teatrul Ion Creangă. Biletele se vor pune în vânzare la casieria teatrului începând cu 5 martie.
Pentru cei din gasca mea: VA ASTEPT ACOLO SA NE VEDEM SI SA CANTAM "PRIETENUL MEU INVIZIBIL". "MANUSCRIS DE LA MAREA MOARTA" SI APOI SA RADIEM DE FERICIRE PE MELODIA: LUNA PATRATA".
Va garantez ca nu veti regreta, ca veti face o plimbare pe strada zambetelor, amintirilor..iar pe fundal...o muzica care imbie la libertate, la fericire!

Niciun comentariu:

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...