vineri, 3 iunie 2011

Vesti bune!

Uite ca a venit vremea sa va mai dau o veste buna si sper sa mai am si in viitor. Incepand cu luna iunie sunt reporter la Ziarul romanesc din Dublin, Irlanda. Sunt fericita si mandra de mine! O sa va dau si linkurile articolelor publicate, pentru inceput primul articol a fost despe sentimentele pe care le-am avut cand am plecat din tara, articol existent si pe blog. E adevarat ca articolul a fost scris cu un an in urma, cand aveam o oferta pentru a pleca destul de tentanta dar am renunta cu cateva zile inainte, am ramas in tara mea.

Al doilea articol este despre Marian Cozma si delcaratiile date de ugigasul sau despre ceea ce s-a intamplat in noaptea de 08.02.2009.

Sunt mandra de mine, mi-am demonstrat ca daca vreau , pot! Mi-am demonstrat ca ma pot descurca, ca am incredere in mine si mai ales ca nimic nu e imposibil, trebuie doar sa iti doresti foarte mult acel lucru!

3 comentarii:

Natural spunea...

Bine Simo! Vezi de ce am eu asteptari mari de la tine :)

Natural spunea...

Bine ai venit in primul Blog and roll de vara

SCHUMI spunea...

Mercie Daniel! Sa stii ca si eu am asteptari mari de la mine..doar ca uneori uit..:( Lasa, revin in forta!

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...