miercuri, 22 iunie 2011

Prietenia mea cu internetul

Cei care ma cunosc stiu foarte bine ca o zi din viata mea fara internet este goala. Multi vor spune ca sunt nebuna multi vor spune ca sunt dependenta, altii ca sunt inconstienta si probabil ca unii ma inteleg dar nu spun nimic.
O sa va spun de ce prefer sa petrec marea majoritate a timpului pe laptop, asta cand nu citesc o carte, cand nu ies la alergat sau nu gatesc. Cand navighez sunt in lumea mea, imi place sa caut, sa descopar, sa citesc si sa aflu lucruri noi, sa scriu si sa ascult muzica, sa vorbesc cu prietenii mei si stiu ca nimic nu imi poate face rau aici, Nu ma poate lovi o masina, nu ma poate buzunari un hot, nu ma poate insela, nu ma poate minti..imi pot construi lumea mea si e asa cum uneori imi doresc.
Mai multe persoane mi-au spus ca ma inchid in mine, ca nu ies, ca nu interactionez si le-am contrazis. Pe internet interactionez, vorbesc cu multe persoane, aflu, discut, intreb, imi expun starile care ma incearca in acele momente, cer pareri si imi spun parerea fara a supara pe nimeni.
Sa ies, sa inetractionez? Cu cine? aici oamenii sunt egositi, fiecare pentru ei iar bruma de oameni care ma inconjoara au si eu familiile lor, problemele lor, ne vedem uneori dar nu zilnic, ne auzim la cate un telefon dar fiecare isi are viata proprie si persoanala.
Cineva mi-a spus ca niciodata nu o sa am viata persoanala daca nu las calculatorul si i-am explicat ca daca as avea de ce sa las calculatorul, daca ar fi cineva in viata mea cu care sa vorbesc, sa discut, sa ma contrazic sau sa ma plimb as renunta cu mare drag la calculator, as face altfel lucrurile si ar fi mai placut; dar cat timp singuratatea imi este prietena de ca sa rup prietenia si cu calculatorul? Sunt multi care vor spune ca sunt nebuna dar nu le doresc sa guste singuratatea si sa se loveasca de ea, este crunta, este urata, este egoista, este cum vreti voi sa ii spuneti.....si asa cum spunea si Paler despre singuratate poate vorbi doar cine intra in casa si nu are cui spune buna seara.....

3 comentarii:

Natural spunea...

Hehehe, 2 saptamani n-am deschis nici PC nici TV si nici macar mobilul.
Acum, daca am revenit din vacanta ai revenit si tu in Blog and roll. Spor!

sorin spunea...

Nu esti nebuna deloc. Si la mine nu este zi in care sa nu intru pe internet.

SCHUMI spunea...

Multumesc Sorin! Eu stiu ca nu sunt nebuna dar unii...vorbesc:) ! Bun venit pe aici!

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...