marți, 25 martie 2008

Despre mine, mai multe vorbe!

Apelativ: Schumi Vârsta:pot să trec 18? Nu? atunci mai adaug încă 10!(28 de ani!) Locația: născută undeva prin Bacău (da,exact, sunt moldoveancă dar mă mândresc cu asta!!), devenită față de capitală acum..lucrez să îmi însușesc și eu ceva fitze!:P
Descriere: nu sunt normală...(pe vremuri când eram în liceu și mă întreba cineva la ce liceu sunt răspundeam: "Școala Normală dar cu elevi anormali, Liceul Pedagogic", îmi place să trăiesc clipa și să mă bucur de ce am în jur...sunt o fire vulcanică, nu mă supăr repede dar și dacă s-a întâmplat nu e de bine....îmi place să îi fac mereu pe cei din jurul meu să zâmbească iar când sunt eu tristă mă retrag în carapacea mea și încerc să îmi revin.

Ce sunt: lucrez la un ONG , iubesc ceea ce fac, iubesc echipa de acolo și sper să fiu alături de ei cât mai mult timp. Este un job care mă definește...aflu o mulțime de lucuri noi despre țara noastră..despre munții noștri(astea le aflu de la Călin și Titu..când mai povestesc și ei de weekendurile lor la munte), despre București...știți câte case memoriale sunt în București? Știți câte muzee? offf..o să revin asupra acestui subiect când se va lansa proiectul..până atunci..ciocu` mic! Mă mai amuz când sunt la mine în birou și mă sună Ruxandra (președinta ONG-ului) și deschid ușa și o întreb ce este și ea ..wow erai aici? . Îmi plac diminețile când ajung acolo și ne bem cafeaua...mă simt ca la mine acasă!

Ce făcui și nu oi mai face ever: Am jucat biliard pe bani..și ai mei erau înnebuniți de absențele de la școală..am purtat și coroniță și mă punea tatăl meu, Dzeu să îl odihnească, să merg cu ea pe cap până acasă și săreau toți să mă felicite..mai țineam și diploma in mână!!! în fiecare an când se apropia 15 iunie era calvarul, dar 16 iunie era de vis că mergem cu ai mei la Slănic Moldova. Nu mă voi mai plimba niciodată cu tata...și nu voi mai simți îmbrățișarea lui dar știu că el este mereu alături de mine! Nu o să mai retrăiesc anumite lucruri frumoase sau urâte din trecutul meu, sunt oameni de care m-am îndepărtat, experiențe, fie irepetabile fie unice în minunăția lor, fie prea dureroase ca să le mai retrăiesc.

De cine îmi este frică: De Dumnezeu! Cred în El și Îl simt alături de mine....acum am acolo o echipă mare de îngerași(tata și buncii). Merg să vorbesc cu EL în casele Lui și știu că mă ascultă.. Mă rog să mă țină sănătoasă pe mine și pe toți cei dragi mie.

Regrete: Că nu am insistat acum 3 ani ca ai mei să meargă la mare cu mine...am spus de 2 sau 3 ori și m-am mulțumit cu răspunsul "la anul"...acel la anul mi-a adus despărțirea de tata:(( .

Defecte: Nu știu cu care sa încep:)) nu am răbdare, nu am învățat încă ce e aia. Ion îmi spune că o să învăț să am răbdare. Când??????????? Nu știu semnificația cuvântului nu pot. Încerc mereu sa fac ceea ce spun unii că nu se poate și uneori eu dau lovitura de începere, eu driblez, eu șutez și mai dau și gol. Asta dacă sunt prea obosită sa mai și apar. Aaaa, uitam unul important vorbesc mult și repede. Parcă îmi văd prietenii care mă întreabă dacă nu mă doare gura. Eu ce sunt vinovată? Și la Bacalaureat mi-a spus profesoara ca nu a reușit să mă urmărească 100% dar îmi dă 10 că a văzut că știu:)), sunt stresantă atunci când văd pe cineva trist și incep să il întreb ce are; îmi dau cu pararea, sugestii și la un mom dat mă agit de parcă ar fi problema mea. Când aflu ca cineva are o problemă sau un moment greu dau sfoară în țară sa ne punem cap la cap sa ajutăm; am gura cam mare.(Da Otilia, recunosc, acum ar trebui sa fii mândră de mine!).
Nu mă pot abține să pap Cremșnit și uite acum am aflat că și lui Mihai îi place. Las` Mihai când vin la BV îți aduc, așa cum ți-am promis!
Mihai! fain tip! îmi place mult cum gândește! Apropo, pentru mine promisiunea dată e datorie curată! de la tata citire și nu de multe ori mă supăr când cineva îmi promite ceva și nu se ține de cuvânt!!!


Prieteni:

Nu știu aici în ce ordine să încep dar îi trec în ordine alfabetică și așa nu se supără nimeni!(sper) pentru reclamații..sunați-mă! Anca..este ,sper, viitoarea mea nășică..și acum așteaptă un bebe....m-a trezit oarecum la viață..și ea și nașicul Bogdan..sunt atât de scumpi!!!!ii iubesc mult și sa fie bebe sănătos ca abia aștept sa ies la agățat cu ăla mic.
Cristina-împărțim apartamentul împreună și pe Bijou:)) și mai și stăm la bârfe in serile când suntem singure și fără....audiența:)) Mereu mă ascultă și îmi mai dă in cap când spun și vb lucruri aiurea!Îi mulțumesc mult că mi-a fost alături și ea și Răzvan după despărțirea de Dennis.
Dada(Catalina)- este bucata mea de aer curat...mereu energică...mereu schimbătoare de la ea am învăța să mă alint..și să spun acel renumit doooohh!!!!ailaviu!!!!!!!
Georgiana- donsoara doctor stomatolog la început.....acum prietena dragă și mereu lângă mine...ma accepta când năvălesc peste ea in cabinet și incep sa vorbesc fără sa ma opresc, mă accepta când plâng și mă lasă..îmi aduc aminte abia ne cunoscusem și am ajuns la ea...eram nefericită și am plâns la ea în cabinet 3 ore..și a scris în fișa ca nu mi-a putut lucra din cauză că m-am certat cu iubitul..și acum mai are fișa..și acum pe 12 februarie cand am pus punct definitiv tot la ea am ajuns in cabinet!!!!
Monica- o știu de la venirea în București....nu ne vedem zilnic dar când ne vedem e ca și cum nu ne-am mai văzut de ieri..o simt alături de mine și îi mulțumesc că mereu mi-a spus ce trebuia și nu ce vroiam eu să aud! Și ea și Mihai îmi sunt foarte dragi și abia aștept sa facă și ei un bebe!!!!
Otilia- multe de spus....si prietenia noastra este ciudata!!!si nu sunt singura care spun asta..o puteți intreba:)) mereu una langa alta, ea ma trezește la realitate si ma lovește in cap, dar imi place ca nu isi cere scuze..imi spune MERITAI!!!..ne suntem una alta aproape de cca 3 ani de zile...și cu bune și cu rele, așa cum stă bine unei prietenii!Și culmea...la mine acasă toți o iubesc, la ea acasa..toți ma iubesc:d facem schimb de familii si mergem la Prima. O să mai continui lista..voi încerca să fac câte o pagină pentru fiecare,asta dacă mi se dă voie;)

Mai sunt ...dar aceștia îmi sunt foarte foarte aproape de sufletul meu..și sunt prieteni..rudele nu le pun la socoteală..o să fie un blog și despre ei. Altele despre mine sunt romantică dar și zaluda. Mă bucur când voi doi bătrâni tinundu-se de mână, uneori îmi mai apare și o lacrimă...mă bucur când primesc flori..dar îmi cumpăr și singură, nu aștept mereu să îmi cumpere cineva! Îmi plac la nebunie copiii și abia aștept să vină ziua când o să am și eu un bebe al meu..mai mulți..cum o vrea Dumnezeu! Mă răzvrătesc când văd atâta răutate în oameni dar nu mai încerc atât de aspru să îi schimb...mi-am dat seama că nu pot mișca eu lumea..ce? nu se învârte totul în jurul meu! știu să râd, să plâng..să țip și să mă distrez...îmi place să fiu mereu alături de toată lumea și oamenii pe care chiar dacă abia îi cunosc mă apropii repede și pun suflet în orice relație interumană. Iubesc să fiu eu însumi și le mulțumesc părinților meu pentru educația pe care mi-au dat-o. Le mulțumesc că mi-au iertat tot ce am făcut și că chiar dacă m-am răzvrătit și am făcut ce am vrut eu nu m-au lăsat singură.. Sunt o luptătoare convinsă și mereu îmi spun că ceea ce nu mă ucide mă face mai puternică și merg înainte...Mi-am adus aminte de un coleg de catedră drag mie, Dnul Tilici..spunea când stăteam în cancelarie la o țigară:"înainte, că înainte era mai bine!"
îmi place și muntele și marea..îmi plac călătoriile și să văd, să explorez locuri noi...îmi place noul...dar uneori mă și sperie..AAAAAA și îmi place copilăria pe care am avut-o!!! Cu ratele și vânătorii...fotbalul din curtea școlii sau de pe devale....9 pietre..cum am învățat să merg pe bicicletă cu unchiul meu Gabi și cum mai și cădeam..fără să intre mama în criză cu hai la doctor..vai desinfectant..dădam cu puțin scuipat..ștergeam cu mâneca și înapoi la joacă...jucam șotron și flori fete sau băieți și îmi mai aduc aminte și jocurile nevinovate de Asasin;)) Doamne, chiar am avut copilărie...și îmi este ciudă că cei care o trăiesc azi o trăiesc in fața calculatorului...cu mp3 playerul la urechi. Îmi mai aduc aminte schimburile de surprize Turbo și timbre...îmi aduc aminte de multe..dar voi mai scrie..acum deja am scris mult!!! Acum încerc și eu să fug..o să mai scriu...despre toți cei care am uitat să îi notez.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai uitat sa spui ca de cate ori am inceput sa plang prin oras si nu ma puteam opri, te-ai trezit cu mine acasa la tine sau eu cu tine la mine in cabinet. Si m-am oprit. Si acum zambesc din cand in cand. Si sper sa zambesc tot mai des si sa te vad fericita
Georgiana

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...