luni, 31 martie 2008

De suflet!

Intrebari.....astea sunt in capul meu in ultima vreme...sentimente confuze si in acelasi timp dorinta de completare reciproca cu cineva...o zi normala...o discutie....un zambet..o destainuire..si ajungi sa placi acea persoana...sa ai dorinta aia nebuna sa ii vorbesti cat mai repede si cat mai mult si uneori cand stai de vorba sa nu iti gasesti cuvintele dar ele sa fie in mintea ta...se succed treptat si totusi nu stii cu care sa incepi. Mi se intampla chestia asta si nu stiu cum sa o opresc..nu vreau sa o opresc..este o nebunie de care am nevoie, este precum o dorinta ascunsa care se intampla...prinde contur!Oricine poate afirma ca are o fire complexa, ca este un individ sau o individa care nu se poate incadra intr-un anumit tipar, dar totusi ceva ne defineste, in asa multe varietati.
Am fugit fara motiv sa fiu citita, si totusi lumea ma citeste asa de usor... Ma schimb, fizic vorbind, destul de des, si totusi sunt atat de simplu pe interior... Ma ascund si ma pierd de mine insumi ca in final sa imi dau seama ca ca am din toate cate ceva si nu mai pot da inapoi. Ca si cum as fi avut o groaza de chiriasi care au lasat cate ceva in urma lor...
Zilele au devenit mai usor de suportat...mereu cand ajung la birou primul lucru care il fac deschid calculatorul si apoi il caut..cu privirea....Este gresit? Poate ca da,poate ca nu...nu stiu..este o stare ciudata a fiacaruia din noi cand nu stim de ce se intampla ceea ce se intampla dar nu stam sa gandim..pentru ca ne place si pentru ca ne da starea aia de bine!Imi place albastrul, imi place sa fiu cu capu'n nori, imi place sa cred ca exista o lume numai a mea, iar ca eu sunt in centrul ei chiar daca ma retrag in umbra. Omul din umbra care nu e cine stie ce de capul lui, dar care poate sa faca diferenta.
Ma simt bine si zambesc..gandurile imi sunt acaparate si zboara spre...el..
Este o intamplare...este ceva frumos!!

Niciun comentariu: