miercuri, 18 mai 2011

Scoala Romaneasca Dublin

Da, stiu ca asteptati vestile de mai mult timp dar mereu cand ma apucam sa scriu parca nu imi gaseam cuvintele. M-a cam lovit dorul de casa, de cei dragi! Stiu ca v-ati saturat de dorul asta al meu dar fiti ingaduitori cu mine, este prima oara cand stau asa departe de tara , fara sa vad un chip drag, fara o iesire la o cafea cu cei dragi, fara o nebunie pe la munte..dar sper ca timpul care trece sa ma faca sa vad lucrurile intr-o nuanta mai roz, asa cum ne sfatuieste si Printesa Urbana.
Dar sa ma las pe mine putin la o parte si sa vorbesc despre proiectul cu scoala, nu? Este un inceput frumos si speram sa il transformam in ceva durabil si placut. Este o scoala unde elevii meu sunt pustii nascuti in Irlanda , parintii romani, si nu prea stiu sa vorbeasca corect romaneste, avand in vedere ca la scoala folosesc limba engleza, cand se joaca in parcuri tot in engleza si doar acasa au parte de o conversatie in limba romana. Avem deocamdata doar sambata cursuri dar speram sa ne extindem si duminica, cerere fiind, asteptam sa vedem cati copii adunam si va dau detalii pe viitor.
Cam atat .....sper sa scriu mai des si posturi mai lungi..dar acum nu prea am starea necesara!
Se apropie week-endul, nu?:)

3 comentarii:

Natural spunea...

Uite ca ai reusit!
Spor!

Natural spunea...

Daca tu in weekend tii lectii romanesti la Dublin, atunci ei eu tin sa te nominalizez in Blog and roll. Tot in weekend :) Spor!

SCHUMI spunea...

Multumesc, multumesc Daniel! Doamne ajuta sa si tina proiectul, ca din pacate stii cum e..toate inceputurile sunt frumoase! Dar vedem:0

RIP Maria

 Prima dată, am vorbit cu Maria virtual, pe blogul meu. Incepuse să mă  urmărească, după ce, un prieten comun, i-a spus despre mine și că ur...