miercuri, 17 august 2011

Miercurea fără carne!

Bun regăsit vă spun! Ceva zile s-au scurs de când nu am mai deschis poarta noilor postări dar acum îmi este mai bine! Așadar să purcedem, zic, mai departe și să preiau leapșa de la Dănuț și să mă pun pe treabă!

De obicei, mai sunt miercuri fără carne și chiar și vineri! Dar inițiativa lui Dănuț chiar îmi place așa că îi dăm drumul!


Dimineața am dat repede pe gât un ceai de fructe cu doua felii de pâine neagra cu chimen prăjită, 2 ouă fierte și cașcaval. Bine bine, asta se întâmpla pe la ora 8 jumătate dar până la 13.00 când o să mai introduc ceva in ghiozdan, am mai amăgit așa cu un măr. cateva bobițe de struguri, ceva sticksuri și apă..până acum am terminat1.5 l apă plată. La prânz o să ma înfing, fără nici o părere de rău, în caserola cu ciuperci făcute la cuptor cu brânză rasă pe deasupra și o salată de roșii cu ceapă verde și cu câteva ridichi roșii...deja salivez!
Până ajung acasă o să îmi mai păcălesc stomacul cu un kiwi, struguri, nectarine și încă un măr dar diseară....trec să pregătesc o salată de avocado cu brânzică și cu roșii!
Am nevoie de un avocado, o să îl iau diseară din Tesco, câteva roșii cherry si brânză proaspătă de vaci; se curăță avocado și se pasează , se amestecă puțină zeamă de lămâie , roșiile tăiate cubulețe și adaug brânza de vaci proaspătă, adaug sare după gust, pun pâinea la prăjit și salata este gata!!! Da, recunosc..cu siguranță o să beau și o bere :)

Hai, o miercuri fără carne să avem!

Un comentariu:

Natural spunea...

Super! Nici berea n-are carne asa ca merge si o bere in Miercurea fara carne :), mai ales ca deseara sunt meciuri in Champions League

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...