vineri, 12 noiembrie 2010

Fericire

Nu am mai scris de multa vreme...nu pentru ca nu am vrut doar ca nu stiu sa va explic in cele mai frumoase cuvinte ceea ce simt... A fost si ziua mea, am 31 de ani si cred in minuni....Viata ti se poate schimba in cateva zile si starea psihica ti se schimba de la cer la pamant..
De ziua mea am primit cel mai frumos cadou: iubirea; l-am primit pe el si iubirea lui! Am primit cheia spre lumea fericirii, drumul spre a avea familia mea cu un baiat frumos si inca altii mai mici...Am gasit linstea dupa care umblam si omul de care aveam nevoie sa imi deschida calea spre viata.

Viata mea va fi frumoasa, vom imbatrani frumos impreuna si vom avea ce sa le povestim copiilor, sa le spunem cat de frumoasa e iubirea si cate minuni face, sa le insuflam o scara de valori asemenea celei pe care noi o detinem si sa le oferim iubire si dragoste parinteasca.

Plec pe drumul fericirii cu inima deschisa, cu dorinta de a-l face cel mai fericit barbat si de a-i oferi copii frumosi! Viata mea abia acum incepe...simt asta si sunt fericita....Niciodata nu m-am gandit ca nu Romania este tara unde ma asteapta fericirea dar toate lucrurile frumoase se intapla cand nu te astepti si vin de unde nici nu gandesti.

Sa va bucurati pentru mine, pentru fericirea mea si sa aveti si voi in suflet ce simt eu acum, sa va fie si voua soarele mereu pe strada..eu ma pregatesc sa devin doamna, mama si cea mai fericita femeie din univers!

2 comentarii:

Natural, ca Aloe Vera spunea...

Bravo Simo!
Uite si aici:
Blog and roll 12

Natural, ca Aloe Vera spunea...

(H)ai noroc cu o leapsa de la mine!

Cand simti ca nu mai poti

 Pana acum, cand am simtit ca nu mai pot, am luat de la prieteni cu imprumut, putere.  Gaseam in  piata prieteniei si putere, si zambete, si...