sâmbătă, 3 septembrie 2011

Emotii necunoscute


Da, ei bine ma declar invinsa de emotii...cred ca emotii sunt! Simt in tot corpul niste furnicaturi pe care nu le pot descrie, se apropie timpul de plecare spre aeroport si eu traiesc o avalansa de sentimente....Nu ma puneti sa le descriu ca, sincer va spun, nu pot, pur si simplu nu pot!!!

Am mai fost plecata din tara, am mai venit spre casa...dar mereu aveam o parere de rau ca se termina vacanta, ca revin la monotonia de acasa..acum...parca nu mai am rabdare, acum parca as vrea sa fac ceva sa treaca mai repede timpul asta nebun si sa ma vad pe aeroport, sa vad chipuri dragi de dorul carora uneori simteam ca innebunesc, sa merg prin locuri dragi si sa fiu cu ei, oamenii mei deosebiti, oamenii mei care au fost langa mine si cand am plans si cand am ras....
6 comentarii:

Aliceee Traveler spunea...

Ce melodie frumoasa ai ales!

Ma bucur ca esti fericita si emotionata, asa reintalnirea cu cei dragi va fi traita la maxim!

Dan spunea...

Frumos sentiment, as vrea sa il mai simt si eu la varsta mea, dar nu mai m-am intalnit cu el de ceva ani buni :(

Simona spunea...

Alicee, din pacate unele persoane mi-au lasat un gust amar....au fost suficiente 8 luni de zile ca sa ...se raceasca o prietenie de ani de zile......
BIne ai venit pe aici:)

Simona spunea...

Dan..sentimentele astea nu au varsta! Ce te opreste sa crezi din nou?

Dan spunea...

Este adevarat ca sentimentele nu au varsta, dar snetimentele de care se vorbeste in subiect adica acele "furnicaturi" sunt acele la inceputul unei relatii, iar eu avand o relatie serioasa de 15 ani nu indraznesc sa calc stramb.

Simona spunea...

Dan, gresesti! Nu e nicicum vorba de furnicaturile de la inceputul unei noi relatii, daca citeai postul mai atent vedeai ca sunt emotiile revederii cu familia si prietenii, eu fiind plecata de 8 luni din tara! Oricum, felicitari pentru relatia de 15 ani, sa ne spui si noua cum faci! Si da, nu e corect sa calci stramb! Inca muuulti ani inainte, fericiti, sa aveti!