vineri, 5 septembrie 2008

...de ale mele

Viata...complicata cale ...greu urcus si amar gust uneori.....Mai sunt si cateva picaturi de fericire...si cateva clipe de nebunie dar la urma urmei cam totul se rezuma la trecerea timpului pe langa noi....la decizii luate si incercarea de a atinge scopul...dar uneori ne pierdem pe drum ..ridicam ochii de la scopul nostru si in acest fel apar problemele...
Nu mai sunt cum eram,,e cert..nu mai am acea intensitate si dorinta de a trai...probabil ca varsta si incercarile pe care viata mi le-a oferit ma fac sa vad lucrurile cu alti ochi dar totusi..unde este soarele? unde sunt picaturile de ploaie? unde sunt stelele ? De ce nu le mai vad?
Cand o iubire se naste in ciuda tuturor, iti astupi ochii si urechile si te bati cu pumnii in piept pentru ceea ce iti doresti, dar nu refuzi sa vezi/sa auzi doar vorbele rele, te orbesti si te surzesti cu totul. Cand o iubire se naste din clipe scurte de adevar si din linistea noptii, uiti de toti fluturasii pe care i-ai avut vreodata in stomac, uiti de toate iubirile trecatoare avute pana atunci. iti anulezi trecutul si dai prezentului valoarea pe care poate nici nu o merita. Cand o iubire se naste din convingerea ca este ultima, nici macar jarul ei fumegand nu iti da sansa de a intelege ce s-a intamplat.
Iubirile se nasc usor, dor numai intrebarile fara raspuns nascute atunci cand iubirile mor…

Niciun comentariu: