sâmbătă, 14 iunie 2014

Pentru David(1)

Viata mea nu a fost o imbinare de lucruri frumoase! Desi mereu am avut zambetul pe buze, poate de multe ori sufletul imi plangea!
 Am invatat sa port masca bucuriei, am reusit sa joc un teatru bun, dar ieftin! Acum insa, bucuria mea nu are margini! Nu ma pot satura sa imi privesc bucatica care e parte din mine! Ii vorbesc mereu, ii spun ca mult inseamna pentru mine, ii explic ca viata mea pana in data de 20 mai 2014 a fost fada, fara rost si fara sa stiu ce inseamna fericirea!

 David, sa stii ca esti un copil dorit, un copil care ai venit pe lume intr-o familie care te iubeste, o mama care a atins ingerii si a gustat din necatrul bucuriei. 

Esti minunea vietii mele! Esti mai important ca orice pe lume si iubirea noastra nu poate fi masurata, descrisa sau depasita!

O viata usoara, David Nicholas!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Viata usoara ii urez si eu lui David,si mult, mult noroc! Sa va bucurati de viata, toti 3! Noul trio ...de Dublin!:)Frumoasa familie!

Natural spunea...

Foarte bine va sta! Spor si sanatate!

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...