luni, 19 noiembrie 2012

Adiere de iarna

 Nu am mai scris de multa vreme,iar daca anul trecut ilconsideram sarac in postari, anul acesta observ ca este si mai sarac. Nu stiu daca faptul ca timpul liber imi este limitat, nu stiu daca viata printre straini m-a schimbat..cert este ca de multe ori deschid pagina, incep sa scriu si apoi ma opresc...
 M-am intos din vacanta, sunt bronzata si a fost o perioada frumoasa, in care m-am relaxat, bucurat de soare si de oamenii de langa mine...recomand cu mare drag o vacanta in Gran Canaria, este o insula placuta, nu foarte agitata ( asta daca sunteti in cautare de relaxare si nu de cluburi- pentru asta aveti Ibiza), preturile sunt de bun simt si te poti distra fara sa lasi o avere acolo.
 A fost si ziua mea, am implinit 33 de ani, am chefuit si am fost cu oamenii dragi langa mine..mi-ar fi placut sa fie si oamenii din tara..dar nu le poti avea pe toate..mi-am pus dorinta cand am suflat in lumanari si acum stau cuminte si astept sa devina realitate!
  Mai am o vizita de facut, pe care o astept cu mare drag: merg in Italia la sora mea:) Sunt foarte nerabdatoare..o sa fiu langa nepotul meu cand implineste 7 ani si o sa imbodobesc bradul cu el!
  Despre starea mea...nu am prea multe lucruri sa va spun..doar ca ma ascund de iarna si ma intreb daca se mai simte cineva in deriva cum ma simt eu...am inceput sa scriu un articol pentru un prieten, o sa va dau detaliile cand il va publica la el pe blog...am inceput sa ma gandesc la Craciun, la anul 2013 care sper sa vina cu lucruri frumoase si la anul2012 care a avut si momente frumoase dar si zile pe care as vrea sa le sterg din calendar.
  Va las cu o poza draga mie de la petrecerea de 33 ani si cu promisiunea ca o sa incerc sa scriu mai des!

6 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani cu o intarziere de o zi (din pacate)
Tot ce iti doresti si muuulta fericire.
Poate la anul cand vii te plimb cu motorul.
pupici!

Natural spunea...

Asa-asa. Asteptam articolele viitoare :) Spor!

SCHUMI spunea...

Anonimule:) Multumesc frumos!:) Abia astept sa ma plimbaresc cu tine pe motor:) ca si anul trecut m-ai pacalit!:)

Daniel:) Sa fie!!!

Anonim spunea...

a plouat .. eram incepator . nu risc :))

SCHUMI spunea...

Bine,bine:) sa spunem ca te cred pe cuvant:)

Natural spunea...

Ai de la mine o nominalizare, dar si o leapsa de sezon.

Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

P.S. N-am primit articolul, l-ai trimis?

Când îți înveți lecția,

 SIMONA,  NU MAI ÎNCERCI SĂ FII OM CU CINE NU MERITĂ! NU MAI SPERI CA OAMENII SE SCHIMBĂ! NU TE AȘTEPȚI CA TOȚI SĂ GÂNDEASCĂ ASEMENI ȚIE! NU...