marți, 27 aprilie 2010

...dupa liniste...

Da, asa e! Nu am mai scris de ceva vreme si imi cer scuze celor care au dat click si nu au gasit nimic...nu am avut stare. Am inceput cateva postari pe care apoi le-am lasat in nefinalizate. S-au intamplat multe in viata mea, lucruri spre bine si lucruri care mi-au mai linistit sufletul obosit. Nu stiu de ce nu am vrut sa impartasesc cu voi aceste lucruri..nu e din rautate sau egosim doar ca pur si simplu incercam sa ma regasesc pe mine ca mai apoi sa pot sa zambesc.

Vestea buna e ca am inceput sa fac iar ceva pe placul meu, am inceput sa lucrez in domeniul iubit de mine. Banii nu sunt multi, chiar deloc, dar fac ceva ce imi place si mai ales am activitate!

Acum sunt ocupata, incerc sa dau din maini si coate sa ajung unde vreau, sa reusesc ce mi-am propus. E greu ca unii se folosesc de statutul de vedeta pentru a reusi, pentru a fura! Dar asta nu ma  face sa dau inapoi! Ma face mai puternica si mai darza in dorinta de a reusi!

 Promit ca o sa revin cu detalii cat mai curand! Pana atunci sa fiti cuminti!

2 comentarii:

Maria Cristina spunea...

Ma bucur sa te vad din nou pe blog :) si mai ales ma bucur ca ai inceput sa zambesti din nou si au inceput sa-ti mearga lucrurile...asa te vreau...
Te pup dulce

Simona spunea...

Si eu ma bucur ca am revenit. Sper sa fie totul bine si acum imi doresc ca sa pot sa imi rezolv tot ce am de rezolvat, de inapoiat anumite datorii facute de-a lungul perioadei. Si le multumesc si celor care au inteles si m-au pasuit....